Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.34

BETANO

Qarabağ FK - Aberdeen FC - Ambele echipe vin dupa doua tururi preliminare in UEFA Conference League, iar aceasta dubla e de totul sau nimic. Qarabağ FK a trecut in dubla mansa de Ashdod (1-0, la general) si AEL Limassol (2-1, la general), in timp ce Aberdeen FC a trecut de Hacken (5-3, la general) si Breidablik (5-3, la general). La meciurile azerilor nu prea se marcheaza foarte mult, insa cu o echipa ca Aberdeen, ma astept la ceva goluri. Scotienii ataca bine, insa se apara extraordinar de prost. Ma astept la cel putin 2-3 goluri in acest meci.

cota2.ro

Neftchi Baku PFC - Maccabi Haifa - Ramanem in Azerbaidjan acolo unde cealalta reprezentanta, Neftchi Baku, primeste vizita celor de la Maccabi Haifa. Neftchi si-a inceput aventura in UEFA Champions League unde a trecut in prima faza de Din. Tbilisi (4-2, la general), insa apoi au clacat in fata celor de la Olympiakos (0-2, la general), ajungand in Europa League. Au fost eliminati si din aceasta competitie dupa ce au pierdut cu HJK (2-5, la general), iar singura optiune a azerilor a ramas Conference League. Maccabi Haifa a jucat un tur in Liga Campionilor insa a fost eliminata de Kairat (1-3, la general), iar apoi au continuat in Conference League unde au trecut de Din. Tbilisi (7-2, la general) si HB Torshavn (7-3, la general). Astept goluri azi, avand in vedere ca vorbim despre doua echipe destul de puternice care au evoluat in preliminariile celei mai valoroase competitii intercluburi.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Randers FC - Galatasaray SK - Turcii par sa aiba o misiune usoara in Europa League, acolo unde o intalnesc pe Randers, o formatie destul de modesta. Danezii sunt la primul meci in cupele europene, fiind calificati in aceasta faza dupa performantele din sezonul trecut. Au asigurata calificarea in Conference League si nu stiu cat isi doresc sa treaca de Galatasaray sau ce forta au sa treaca de acestia. Galatasaray a fost eliminata din UCL de PSV (2-7, la general), iar apoi au trecut de St. Johnstone (5-3, la general). Vorbim de doua echipe din campionate ofensive, doua echipe care marcheaza si care au probleme vizibile pe faza defensiva. Cred ca optiunea pe goluri e cea mai buna alegere.

FK Jablonec - MSK Zilina - Biletul il inchidem in Cehia, acolo unde Jablonec primeste vizita slovacilor de la Zilina. Cehii vin dupa doar un tur jucat in Europa League, acolo unde au fost eliminati de Celtic (2-7, la general), in timp ce oaspetii vin dupa 3 tururi in Conference League: 6-3, la general vs Dila Gori, 5-3, la general vs Apollon si 6-0, la general vs Tobol. Prevad un joc deschis si in aceasta seara si ma astept la destul de multe reusite. Cred ca se vor marca cel putin 2-3 goluri in aceasta partida.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Qarabağ FK vs Aberdeen FC
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.87
Neftchi Baku PFC vs Maccabi Haifa
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.62
Randers FC vs Galatasaray SK
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
FK Jablonec vs MSK Zilina
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.35
Cota finala: 4.09
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro