Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.45

UNIBET

Un bilet interesant pe care vi-l propun astazi e format din 5 evenimente si are la baza 5 echipe favorite, pe hartie.

cota2.ro

Hapoel Beer Sheva o intalneste pe Anorthosis Famagusta in UEFA Conference League, iar israelienii sunt usor favoriti, cel putin in aceasta prima partida. Gazdele au mai jucat un tur in Europa League de unde au fost eliminati, in timp ce cipriotii vin dupa 3 tururi in Conference League. Astept goluri din partea gazdelor, in special, insa nu cred ca oaspetii vor ceda foarte usor initiativa.


Încasează un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE în fiecare zi la BETFAIR AICI!


LASK Linz o intalneste pe St Johnstone in Conference League, iar acum o saptamana le-am vazut pe ambele la treaba. Austriecii joaca senzational de ofensiv pe teren propriu, in timp ce scotienii nu prea misca in deplasare. Prevad o victorie clara a celor de la LASK in aceasta partida si de ce nu o rezolvare a calificarii inca din mansa tur.

Trabzonspor A.Ş. - AS Roma e unul dintre cele mai tari confruntari din acest Play-Off de UEFA Conference League. Turcii au transferat mult si bine in aceasta vara, in timp ce Roma l-a adus pe Mourinho si a intarit echipa cu ceva jucatori de valoare, ultimul fiind chiar atacantul celor de la Chelsea, Tammy Abraham. E greu de anticipat castigatoarea acestui meci insa ma astept la goluri si la un gol din partea echipei cotate mai bine in clasamentul european si a echipei care totusi, pe hartie, e mai valoroasa.

Basel - Hammarby IF - Elvetienii s-au cam dus "la vale" dupa ce Young Boys si-a inceput hegemonia in Elvetia si se vede destul de clar ca nu mai sunt la "capacitatile de performanta" de altadata. Intalnesc un adversar facil, insa totodata incomod, care poate pune probleme. Sa nu uitam ca suedezii le-au dat 5 sarbilor de la Cucaricki, asta dupa ce au pierdut meciul tur din faza anterioara a competitiei. Ma astept ca Basel sa aiba meciul in mana, sa-l controleze si prevad multe reusite in acest meci. Chiar minim 3-4.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Paços Ferreira - Tottenham - Englezii nu au reusit sa-l convinga pe Kane sa prelungeasca contractul, insa si-au adus un antrenor care cunoaste foarte bine fotbalul din Portugalia. Espirito Santo a debutat cu victorie pe banca lui Tottenham in prima etapa, chiar in fata campioanei Manchester City, scor 1-0. Imi e greu sa cred ca Ferreira poate pune probleme englezilor. Vorbim totusi de o echipa care are sanse sa castige trofeul acestei noi competitii. Astept goluri din partea oaspetilor si bineinteles, un succes.

  • Acest bilet este jucat la Unibet, singura casa de pariuri unde iti poti combina pariurile multiple. O optiune utila si ingenioasa de altfel, pe care eu mizez destul de des pentru a-mi creste cotele.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Hapoel Beer Sheva vs Anorthosis Famagusta
Pronostic:
Hapoel Beer Sheva marcheaza + Peste 1.5 goluri
Cota
1.38
LASK Linz vs St Johnstone
Pronostic:
LASK Linz marcheaza + Peste 1.5 goluri
Cota
1.26
Trabzonspor A.Ş. vs AS Roma
Pronostic:
AS Roma marcheaza + Peste 1.5 goluri
Cota
1.27
Basel vs Hammarby IF
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.21
Paços Ferreira vs Tottenham
Pronostic:
Tottenham marcheaza + Peste 1.5 goluri
Cota
1.29
Cota finala: 3.45
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro