Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Stade Brest și PSG se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 3 din Ligue 1. 

Brest s-a salvat dramatic de la retrogradare sezonul precedent. Nu și-a putut câștiga meciul decisiv din ultima rundă, dar a profitat de eșecul contracandidatei Nantes. Cu toate astea, echipa juca un fotbal curajos, plăcut. Din această vară, antrenor este Michel Der Zakarian, un alt antrenor recunoscut pentru stilul său ofensiv. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 76 de milioane de euro, cu care a obținut două remize în primele două runde ale acestui sezon. 

cota2.ro

PSG vine după una dintre cele mai impresionante campanii de transferuri din istoria fotbalului. La galaxia de vedete deja existentă s-au adăugat Lionel Messi, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum sau Danilo Pereira. În aceste condiții, Mauricio Pochettino nu are nicio scuză dacă nu câștigă toate trofeele puse în joc. Startul în Ligue 1 a fost perfect, victorii cu Troyes și Strasbourg. Pentru disputa de astăzi lipesc în continuare câteva nume importante, dar lotul este unul mult prea puternic pentru a le resimți. Inclusiv Messi își va amâna debutul pentru runda viitoare, conform informațiilor din presa franceză. 

• PSG a câștigat ultimele 9 meciuri directe jucate împotriva lui Brest 

• Sezonul trecut, PSG și Brest s-au înfruntat de 3 ori. A fost 2-0 și 3-0 în Ligue 1 și 3-0 în Cupa Franței

• 6-3 este golaverajul lui PSG în primele două runde

• PSG a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 deplasări de pe terenul lui Brest.

Pe Betano, cota pentru BetCombo-ul victorie PSG și peste 1,5 goluri în meci este 1.40.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Frosinone și Parma deschid noul sezon din Serie B, astăzi, de la ora 21:30. 

Frosinone este la al treilea sezon consecutiv în Serie B, iar lotul lui Fabio Grosso devine din ce în ce mai subțire. Anul trecut au încheiat pe locul 10, la 6 puncte de locurile care asigurau prezența în play-off. În vară, investițiile au fost minime, doar fotbaliști împrumutați de la formații de primă ligă. Cel mai interesant compartiment este acum cel ofensiv. Nu mai puțin de 8 atacanți veritabili se află în lot. 

Parma are un lot extraordinar pentru liga secundă și este mare favorită la revenirea în Serie A. În ciuda retrogradării, patronii americani au investit 30 de milioane de euro în jucători. L-au instalat antrenor pe Enzo Maresca, un discipol al fotbalului total pe care îl practică Pep Guardiola. Anul trecut, punctul nevralgic al „cruciaților” a fost însă defensiva. Lucrurile nu s-au rezolvat nici acum, după cum o arată meciurile de pregătire. Parma a primit gol în toate cele 4 amicale, dar și în primul meci oficial, eșecul 1-3 din Cupa Italiei, contra lui Lecce.

• 83 de goluri a încasat Parma în cele 38 de meciuri ale stagiunii trecute din Serie A

• 16 meciuri consecutive cu gol primit are Parma, în toate competițiile

• Parma a primit gol în toate deplasările din sezonul trecut

• Frosinone a marcat în toate meciurile amicale din această vară. 

Pe Betano, cota pentru peste 1,5 goluri marcate în Frosinone - Parma este 1.40. 


RETRAGERE 3200 RON PROFIT

După cum știți, am câștigat primele 4 trepte ale proiectului PIRAMIDA și am ajuns de la 500 de lei la un câștig de 6700 de lei. Deoarece a avut câteva sesiuni ratate, prefer să retrag acum 3200 de lei pentru a acoperi investițiile anterioare și voi continua cu o miză de 3500 de lei pe acest pariu care reprezintă TREAPTA 5.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brest vs PSG
Pronostic:
2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Frosinone vs Parma
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro