Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

UNIBET

Cine a urmărit meciul din FA Cup din weekend dintre Wigan și Southampton, a putut observa o prestație excelentă a divizionarei inferioare, cu momente prelungite în care a dominat copios atât la capitolul posesie, cât și la ocazii. Ca și paranteză, scorul la cornere a fos 14-7 pentru Wigan!

Acum că au fost eliminați din cupă, elevii lui Paul Cook se pot concentra pe campionat, unde au o luptă strânsă pentru promovarea directă pe care o vor da cu Shrewsbury și Blackburn. Eventualele puncte din cele 3 restanțe rămase îi pot urca pe prima poziția, acolo unde au petrecut mult timp în actuala ediție.

cota2.ro

Walsall se afundă în zona retrogradării urmare a celor 4 înfrângeri înregistrate în ultimele 5 etape, iar lucrurile nu arată bine. Tocmai au demis antrenorul și au apelat la serviciile fostului jucător Dean Keates pentru a salva situația, acesta fiind adus din National League, de la Wrexham. Interesant este faptul că din cele 10 partide disputate împotriva echipelor din top 6 de Walsall, 7 au fost pierdute.

De cealaltă parte, Wigan a disputat 9 meciuri împotriva echipelor situate pe ultimele 8 locuri în clasament și de fiecare dată a plecat cu toate punctele în buzunar.

Cea de-a doua selecție de pe biletul meu de azi este meciul amical dintre Liechtenstein și Andorra. Cred că aș prefera să îmi petrec timpul urmărind un film mut decât să urmăresc un astfel de meci, de la care nu ne putem aștepta la nimic spectaculos. Vor juca două echipe care habar nu au să atace, pentru că, prin postura de „ciuca-bătăilor” cu care sunt abordate de fiecare adversar, obiectivul lor la orice meci oficial este acela de a încasa cât mai puține goluri. Și atunci...când să mai dezvolte atacul? Să nu ne mire dacă se termină 0-0.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Walsall vs Wigan
Pronostic:
2
Cota
1.70
Liectenstein vs Andorra
Pronostic:
sub 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.35
Profit: 9.45
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro