Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.06

BETANO

Rezultat: Win

Avand in vedere ca s-au marcat fix trei goluri la Freiburg - Dortmund, nu pierdem biletul, insa pierdem jumatate din miza. Asadar, din miza 4 unitati, ramanem cu miza 2 unitati. Deasemenea, avand in vedere ca ponturile pe Manchester City - Norwich si FC Arges - CFR Cluj sunt castigatoare, biletul nostru e bifat insa intr-o cota mai mica si cu o miza mai mica.

cota2.ro



SC Freiburg - Borussia Dortmund - Borussia Dortmund vine dupa infrangerea din SuperCupa Germaniei in fata celor de la Bayern Munchen, insa in campionat a inceput senzational cu un succes in fata celor de la Eintracht Frankfurt, scor 5-2, meci in care Haaland pur si simplu a stralucit, fiind implicat in toate golurile. In ultimele 3 meciuri directe de pe Dreisamstadion s-au marcat minim 3 goluri, insa meciul din aceasta dupa-amiaza cred ca o sa fie spectaculos. Dortmund are foarte multi absenti, insa poate alinia o formula buna, in timp ce Freiburg vinde dupa un 0-0 in prima etapa cu Bielefeld. Eu anticipez un meci cu minim 4-5 reusite, azi.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!



Manchester City - Norwich City - "Cetatenii" cauta prima victorie din acest sezon dupa ce au pierdut in fata celor de la Tottenham in prima etapa. Norwich e o nou-promovata care nu stiu, sincer, ce o sa faca in acest sezon. Vine dupa o infrangere la scor de forfeit in fata lui Liverpool si acum nu cred ca vor face mare branza pe Etihad. Manchester City le-a administrat celor de la Norwich cateva infrangeri extrem de dureroase si chiar daca De Bruyne nu o sa joace azi, eu cred ca trupa lui Guardiola, in fata fanilor dupa o lunga perioada de timp, o sa se impuna clar.


FC Argeș Pitești - CFR Cluj - CFR Cluj vine dupa o infrangere usturatoare in Europa League in fata celor de la Steaua Rosie, scor 0-4 si e limpede ca vor juca in grupele UEFA Conference League in acest sezon. O performanta buna dupa parerea mea. Cei de la FC Arges nu au jucat mai nimic in ultima perioada, exceptie facand partida cu Sepsi. Argesul are o echipa buna, insa nu da deloc randament. Cu siguranta CFR-ul si-a luat gandul de la Europa League, iar Sumudica isi doreste sa doboare recorduri si sa bifeze a 6-a victorie consecutiva de la startul campionatului. Un nou rezultat negativ nu stiu cat de bine ar face echipei, asa ca mizez pe un succes al campioanei in Trivale.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SC Freiburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 3.25 goluri asiatice
Cota
1.00
Manchester City vs Norwich City
Pronostic:
Manchester City -2.25 AH
Cota
1.78
FC Argeș Pitești vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj -0.25 AH
Cota
1.72
Cota finala: 3.06
Profit: 4.12
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro