Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.83

BETANO

Celtic Glasgow și St. Mirren se întâlnesc în etapa cu numărul 3 din prima ligă a Scoției, astăzi, de la ora 17:00. 

Seria de 8 titluri consecutive a lui Celtic a fost întreruptă sezonul trecut de rivala Rangers. În vară s-au făcut schimbări masive la echipă pentru a nu se repeta acest scenariu. A fost instalat un nou antrenor, în persoana australianului Ange Postecoglou, și au fost aduși câțiva jucători importanți. Printre ei se numără și 2 cu mare experiență în Premier League, portarul Joe Hart și mijlocașul central James McCarthy. Stagiunea a început cu o sincopă în preliminariile Ligii Campionilor, Celtic fiind eliminată de Midtjylland după două remize. Apoi totul a mers perfect. Le-a zdrobit în Europa League pe Jablonec (4-2 și 3-0) și pe Alkmaar (2-0), a câștigat meciul din campionat și a mers mai departe în Cupă. 

cota2.ro

St. Mirren este o echipă de a doua jumătate a clasamentului în Scoția. A terminat ultimele sezoane pe locurile 11, 9 și 7, iar acum se situează în aceeași zonă. Lotul este unul modest, cotat la doar 8 milioane de euro, fără vreun nume important. În această vară nu au cheltuit nimic pe transferuri, aducând doar jucători liberi de contract. 

• Celtic a câștigat categoric ultimul meci direct cu St. Mirren, scor 4-0. Vicecampionii Scoției și-au creat nu mai puțin de 19 ocazii de gol în acea partidă

• Ultimul meci jucat de Celtic în campionat a fost o victorie cu 6-0 împotriva lui Dundee FC

• Celtic a pierdut un singur meci din ultimele 18 dispute directe cu St. Mirren

• 41-11 a fost golaverajul lui Celtic pe teren propriu în stagiunea precedentă

• St. Mirren a primit câte două goluri în ambele meciuri jucate în acest campionat. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Celtic este @1.31.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Bournemouth și Blackpool se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 4 din Championship. 

Bournemouth, retrogradată în Championship în urmă cu două sezoane, a dezamăgit stagiunea precedentă, când era mare favorită la promovare. „Cireșele” se numără și anul acesta printre formațiile cu pretenții și au destule argumente. Lotul este în continuare unul excelent, cotat la peste 102 milioane de euro. Au instalat un antrenor care a mai obținut o promovare în urmă cu doi ani, pe Scott Parker. Și-au păstrat aproape toate vedetele, în plus aducând un om cu mare experiență în centrul defensivei, pe Gary Cahill. Accidentările care au dat mari bătăi de cap sezonul trecut au dispărut și ele. Cook este singurul jucător de bază indisponibil astăzi. 

Blackpool este o nou-promovată în liga secundă din Anglia. Obiectivul din acest sezon este salvarea de la retrogradare, dar lucrurile sunt complicate. Lotul este unul modest, valorând doar 11 milioane de euro, așa că misiunea managerul Neil Critchley este una dificilă. Startul de campionat nu este deloc încurajator. Blackpool a obținut un singur punct în primele 3 runde: remiză 1-1 cu Bristol și înfrângeri cu Cardiff (0-2) și Coventry (0-1). 

• 7 puncte are Bournemouth după primele 3 runde. Împarte prima poziție cu alte 5 formații

• Bournemouth a marcat cel puțin două goluri în toate meciurile oficiale disputate în acest sezon

• Bournemouth a câștigat cele mai recente 3 meciuri oficiale jucate împotriva lui Blackpool, cu un golaveraj total de 11-1

• 40-24 a fost golaverajul lui Bournemouth pe teren propriu în stagiunea precedentă.

Pe Betano, cota pentru Bournemouth câștigă oricare repriză este @1.40. 


După cum știți, am câștigat primele 5 trepte ale proiectului PIRAMIDA și am ajuns de la 500 de lei la un câștig de 6860 de lei, în condițiile în care am retras deja la buzunar 3200 de lei pentru a acoperi investițiile anterioare , iar acest pariu reprezintă TREAPTA 6.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Celtic Glasgow vs St Mirren
Pronostic:
1
Cota
1.31
Bournemouth vs Blackpool
Pronostic:
Gazdele câștigă minim o repriză
Cota
1.40
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro