Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETANO

Napoli și Venezia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în prima etapă a noului sezon din Serie A. 

Napoli a ratat dramatic participarea în Liga Campionilor. Avea nevoie de o victorie în ultima rundă a sezonului precedent, pe teren propriu împotriva celor de la Verona. Au scos doar o remiză și au încheiat pe 5, la un punct sub Juventus și Atalanta. În vară a fost instalat Luciano Spalletti, iar conducerea i-a păstrat lotul intact. Au refuzat oferte importante pentru Koulibaly sau Insigne, iar Napoli este o candidată serioasă la titlu în acest sezon. Lucrurile au mers perfect în pregătire. Au câștigat toate cele 6 meciuri-test, inclusiv un categoric 3-0 contra lui Bayern Munchen. 

cota2.ro

Venezia a revenit în Serie A după o pauză de două decenii, perioadă în care a ajuns chiar și în al patrulea eșalon. Sub comanda lui Paolo Zanetti, un antrenor tânăr, de doar 38 de ani, a răsturnat calculele hârtiei. A încheiat pe locul 5 sezonul regulat din Serie B, apoi a triumfat în play-off. În vară lucrurile s-au mișcat decent. Au fost aduși câțiva fotbaliști cu experiență, precum Arnor Sigurdsson sau Mattia Caldara, dar lotul este încă unul modest. 

• 497 de milioane de euro valorează lotul lui Napoli. Cel al Veneziei este cotat la 41 de milioane

• 15 meciuri consecutive fără înfrângere are Napoli pe propria arenă

• 50-20 a fost golaverajul lui Napoli în meciurile jucate pe teren propriu campionatul precedent

• Venezia a câștigat doar 5 din cele 19 meciuri jucate în deplasare în ediția precedentă de Serie B. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Napoli este @1.25. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Feyenoord și Go Ahead Eagles se înfruntă astăzi, de la ora 15:30, în etapa cu numărul 2 din Eredivisie. 

Feyenoord are un avantaj față de adversarele din această perioadă a sezonului. Clasarea slabă din stagiunea precedentă a trimis-o în preliminariile Conference League, așa că până în acest moment a disputat deja 6 partide oficiale. A câștigat 5 dintre ele, ultimele fiind cu scoruri zdrobitoare: 3-0 și 3-0 cu Luzern, 4-0 cu Willem II și 5-0 cu Elsborg. Din această vară, echipa este pregătită de Arne Slot, un antrenor care a impresionat pe banca lui Alkmaar. Și la capitolul transferuri putem bifa un nume important, cel al iranianului Alireza Jahanbakshs, revenit de la Brighton. Un detaliu interesant care a atras fanii și mai mult lângă echipă a fost trădarea căpitanului Berghuis, plecat la Ajax. Din acel moment, fanii s-au apropiat și mai tare și promit o atmosferă specială chiar și astăzi. 

Go Ahead Eagles este o nou-promovată în Eredivisie. A obținut biletul datorită unui final perfect de sezon și datorită pasului greșit comis de contracandidată Graafschap în ultima rundă. În vară nu au cheltuit nimic pe transferuri. Din contră, au cedat doi oameni importanți, pe portarul Gorter și pe fundașul central Beukema. Având cel mai slab din lot competiție, antrenorul Kees van Wonderen ar produce un miracol dacă ar păstra echipa pe prima scenă. 

• 6,53 milioane de euro valorează lotul lui Go Ahead Eagles. Feyenoord e cotată la aproape 100 de milioane

• 11 goluri a înscris Feyenoord în cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• 21 de ocazii de gol și-a creat Feyenoord în prima rundă, victoria 4-0 cu Willem II

• Go Ahead Eagles a pierdut primul meci din acest sezon, 0-1 cu Heerenveen. A fost dominată clar la toate aspectele

• ultimul meci direct dintre Feyenoord și Go Ahead Eagles s-a încheiat 8-0, în anul 2017.

Pe Betano, cota pentru 1 final și peste 1,5 goluri în meci este 1.35. 


După cum știți, am câștigat primele 6 trepte ale proiectului PIRAMIDA și am ajuns de la 500 de lei la un câștig de 12580 de lei, în condițiile în care am retras deja la buzunar 3200 de lei pentru a acoperi investițiile anterioare , iar acest pariu reprezintă TREAPTA 7, ultima a proiectului!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Napoli vs Venezia
Pronostic:
1
Cota
1.25
Feyenord vs Go Ahead Eagles
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.69
Profit: 6.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro