Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs ACS Sepsi OSK

BETANO


LIGA 1


cota2.ro

FCSB - ACS Sepsi OSK

Etapa cu numarul 6 a Ligii 1 se incheie cu partida de pe Arena Nationala dintre FCSB si ACS Sepsi OSK. Ros-albastrii tocmai l-au numit antrenor principal pe Edi Iordanescu care, din spusele tuturor, va avea putere deplina la echipa, iar Becali nu o sa mai intervina la schimbari si nu o sa mai critice jucatorii. O alegere nemaipomenita daca e sa ma intrebati pe mine si cred ca FCSB o sa aiba doar de castigat. Sepsi a inceput sezonul cu o victorie, insa in acest moment o tine din infrangeri in infrangeri si e antepenultima in clasamentul primei ligi. Nu stiu cat o sa poata sa-i impulsioneze Grozavu, insa e cert ca in aceasta seara vor avea un meci extrem de dificil, contra unei echipe care pare cu moralul la maxim dupa ce a venit Iordanescu la carma echipei.

  • FCSB şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit de 12 ori în principala competiţie internă, de șase ori s-au impus bucureştenii, de două ori au câştigat covăsnenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate. 
  • Palmares cu FCSB gazdă: 6 meciuri - 4 succese FCSB - o victorie Sepsi - o remiză. 
  • Primul meci a avut loc pe 1 octombrie 2017, Sepsi OSK - FCSB 0-4, goluri înscrise de Fl. Tănase (penalty), Gnohere (penalty), Ghinga - autogol şi D. Benzar. 
  • Întâiul succes din contul covăsnenilor s-a înregistrat pe 5 decembrie 2018, Sepsi OSK - FCSB 4-2 (marcatori Vaşvari, Ştefan, Tandia, Mensah, respectiv Coman şi Rusescu). 
  • Cea mai recentă întâlnire directă: 16 mai 2021, Sepsi OSK - FCSB 2-2. Cele două au mai fost adversare şi în finala Cupei României 2019/2020, când bucureştenii s-au impus cu 1-0, graţie golului izbutit de Dennis Man. 
  • Mediile de vârstă FCSB - 24 ani şi 5 luni, a 3-a cea mai mică din campionat; Sepsi OSK - 26 ani şi 4 luni.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Echipe probabile de start, FCSB - ACS Sepsi OSK

FCSB (4-3-3): Vlad – Harut, Miron, Vinicius, Radunovic – Moruțan, Ov. Popescu, Tanase – Oct. Popescu, Tanase, Coman.

ACS Sepsi OSK (4-4-2): Niczuly – Ninaj, Mitrea, Sousa, Ninaj – Vasvari, Fofana, Eder Gonzalez – Ashkovski, Chunchukov, Golofca. 

Pronostic:

Eu ma astept la un succes al gazdelor, la primul meci al lui Edi Iordanescu pe banca echipei. Ma astept chiar si la ceva spectatori in tribune pentru ca aceasta mutare facuta de FCSB a calmat spiritele si a oferit un impuls de incredere fanilor ros-albastri. Nu e de neglijat si un succes ceva mai clar, iar eu aleg sa risc la acest meci. In primul rand cred ca solistul pe gazde e cea mai buna varianta pentru ca diferenta pana la primul loc e deja de 10 puncte, ceea ce e enorm dupa doar 5-6 etape. Daca FCSB o sa deschida scorul, iar Sepsi o sa se deschida, cred ca vor mai aparea goluri. Asadar, pariul meu pentru meciul FCSB - ACS Sepsi OSK este "FCSB -1.25 AH", la o cota de 3.00, disponibila pe platforma Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs ACS Sepsi OSK
Pronostic:
FCSB -1.25 AH
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro