Ponturi Pariuri Fotbal Ferencvaros vs Young Boys

BETFAIR EXCHANGE

Încasează un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE în fiecare zi la BETFAIR AICI!


Ferencvaros Budapesta și Young Boys Berna dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a play-off-ului pentru accederea în grupele Ligii Campionilor. 

cota2.ro

Ferencvaros caută a doua prezență consecutivă în grupele UEFA Champions League. Anul trecut a încheiat pe ultimul loc, dar a avut adversari foarte tari, pe Barcelona, Juventus și Dinamo Kiev. Campioana Ungariei este o formație care nu refuză jocul. Are un lot cotat la 40 de milioane de euro, o multinațională cu 21 de fotbaliști străini. În vară, Serhiy Rebrov a părăsit echipa, dar maghiarii s-au mișcat bine și în privința staff-ului. Au adus un manager al școlii austriece, pe Peter Stoger. Acesta le-a mai pregătit de-a lungul anilor pe Austria Viena, FC Koln sau Borussia Dortmund. Ferencvaros a început campania de calificare încă din turul 1 preliminar. A trecut acolo de Prishtina (3-1 și 3-0). Nu a avut emoții nici cu Zalgiris (2-0 și 3-1), apoi a urmat adevăratul test. A produs marea surpriză, eliminând-o pe Slavia Praga, 2-0 acasă și 0-1 în Cehia. 

Young Boys Berna vrea să revină în grupele Ligii după două sezoane de absență. Campioana Elveției are un antrenor cu o filosofie apropiată de a cea a managerului lui Ferencvaros. David Wagner ș-a școlit în Germania, la academia lui Hoffenheim, apoi a antrenat echipa secundă a lui Dortmund, pe Huddersfield și pe Schalke. Este adeptul unui joc cu pressing avansat, pe tot terenul, lucru observat și în dubla manșă cu CFR Cluj, din turul 3 preliminar. Young Boys a dominat-o categoric pe campioana României. A fost 1-1 la Cluj și 3-1 la retur. Silvan Hefti, fundașul dreapta, nu va evolua astăzi din cauza cartonașului roșu primit în prima manșă. 

Dacă tot am amintit meciul tur, Young Boys s-a impus cu 3-2 pe teren propriu. Asta deși a evoluat în inferioritate din minutul 25, când scorul era 1-1. Ferencvaros a ratat și o lovitură de la 11 metri. Alte informații și statistici interesante: 

• 11-14, în favoarea lui Ferencvaros, a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur. Young Boys a fost însă mai precisă, 6-5 la șuturi pe spațiul porții

• ultimul meci fără gol marcat de Ferencvaros pe teren propriu datează din ianuarie 2021

• Ferencvaros a marcat cel puțin două goluri în fiecare meci jucat pe teren propriu în această ediție a preliminariilor Ligii Campionilor

• 10 goluri a înscris Young Boys în ultimele 3 meciuri oficiale

• 15 ocazii de gol, 7 șuturi pe poartă și 6 cornere a avut Ferencvaros în cea mai recentă deplasare europeană, 1-1 pe terenul lui CFR Cluj. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este @2.24.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ferencvaros vs Young Boys
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.24
Cota finala: 2.24
Profit: 6.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro