Ponturi Pariuri Fotbal GNK Dinamo Zagreb vs FC Sheriff Tiraspol

BETANO


UEFA Champions League - Play-Off


cota2.ro

GNK Dinamo Zagreb - FC Sheriff Tiraspol

Partida tur dintre cele doua echipe, jucată în Moldova, s-a încheiat surprinzător cu succesul celor de la Sheriff, scor 3-0. Moldovenii au jucat foarte bine și trebuie menționat ca si-au anulat meciul de campionat din week-end pentru a se pregăti pentru returul decisiv cu croații. Ar fi pentru prima data când moldovenii ar ajunge în grupele celei mai râvnite competiții inter-cluburi din lume.

Diferența dintre cele doua echipe e uriasa, dacă e sa ne uitam pe valoarea loturilor. Croații au o cota de piață de 130 de milioane de euro, în timp ce moldovenii trec puțin de 10 milioane de euro. Gazdele au câțiva jucători accidentați: Ademi, Lauritsen, Peric, Sutalo și Tolic. De partea cealaltă nu exista probleme de lot.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Echipe probabile de start:

GNK Dinamo Zagreb (4-3-3): Livakovic – Ristovski, Franjic, D. Peric, Moubandje – J. Misic, Gojak, K. Jakic – Ivanusec, B. Petkovic, Orsic.

FC Sheriff Tiraspol (4-2-3-1): Athanasiadis – Cristiano, Arboleda, Dulanto, F. Costanza – Addo, S. Thill – A. Traore, Kolovos, Yansane – Luvannor

Pariul meu merge pe croați. Acestia au nevoie de o minune pentru a întoarce rezultatul, însă știm foarte bine ce au reusit în fata lui Tottenham pe propriul teren. Fanii fanatici ai celor de la Dinamo îi vor împinge de la spate și aștept un succes. Nu știu dacă se vor califica mai departe, însă eu cred ca pot câștiga acest meci, la o diferență ceva mai clara. Pontul meu pentru acest meci este "GNK Dinamo Zagreb -1.25 AH", la o cota de 2.00, pe platforma Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
GNK Dinamo Zagreb vs FC Sheriff Tiraspol
Pronostic:
GNK Dinamo Zagreb -1.25 AH
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro