Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETANO

Zenit St. Petersburg și CSKA Moscova se întâlnesc astăzi, de la ora 20:45, în derby-ul etapei cu numărul 6 din prima ligă a Rusiei. 

Zenit a dominat fotbalului rusesc în ultimii ani. A cucerit 3 titluri consecutive, iar banii obținuți din Liga Campionilor îi oferă un atu financiar constant în fața rivalelor. Sergey Semak are pe mână de departe cel mai valoros lot din competiție, cotat la 170 de milioane de euro și format din fotbaliști cu mare experiență. Media de vârstă este una perfectă pentru marea performanță, 26.7 ani. Cel mai important transfer din această vară a fost cel al mijlocașului ofensiv Claudinho, 12 milioane de euro de la Bragantino. Startul în actuala stagiune a fost unul ideal, 3 victorii consecutive, apoi au urmat două sincope, remize cu Lokomotiv și Ufa. 

cota2.ro

CSKA Moscova vine după un sezon dezamăgitor, încheiat pe locul 6. A fost cea mai slabă clasare din acest secol pentru formația din capitala Rusiei, care a ratat și participarea în cupele europene. Antrenorul Ivica Olic a fost înlocuit cu Aleksey Berezutski, fotbalist legendar al clubului, retras în 2018. Lotul este în continuare unul de top, cotat la 130 de milioane de euro, dar rezultatele încă nu sunt cele dorite de conducere. CSKA a strâns 9 puncte din 15 posibile până în acest punct al sezonului.

• 5 din ultimele 6 meciuri directe au fost GG. În cele mai recente 4 dispute s-au marcat peste 2,5 goluri

• toate cele 5 meciuri jucate de Zenit în acest campionat au fost GG

• CSKA a marcat la rândul ei în toate partidele din acest sezon

• Zenit are cel mai bun atac din campionat, 12 goluri înscrise

• Zenit a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în ultimele 12 luni

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri în meci este @1.38.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Pablo Carreno-Busta (12 ATP) și Ilya Ivashka (63 ATP) se întâlnesc în sferturile de finală ale turneului de la Winston-Salem, astăzi, după ora 22:00. 

Pablo Carreno-Busta este unul dintre cei mai subestimați jucători din circuit. Ibericul traversează o perioadă excelentă, concretizată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice, după o finală mică împotriva lui Novak Djokovic. Partea de sezon de pe hardul american este favorita lui Pablo. La US Open a atins cele mai importante performanțe din carieră, două semifinale, în 2017 și 2020. Stilul său de joc este unul tipic ibericilor, rezistent în raliuri, cu puține erori neforțate. Are și un forehand care poate produce daune.

Adversarul său pentru un loc în semifinale la Winston-Salem este bielorusul Ilya Ivashka, jucător în vârstă de 27 de ani, fără vreo performanță notabilă în carieră. Nu are niciun titlu în palmares, iar cel mai lung parcurs la un turneu de Grand Slam este doar un tur 4, la Wimbledon, în acest an. Printre problemele care l-au împiedicat să urce în clasament se numără procentajul scăzut al punctelor câștigate cu serviciul al doilea și mobilitatea scăzută, de vină fiind cei 1.93 metri pe care îi măsoară.

• 2 turnee a câștigat Pablo Carreno-Busta în anul 2021, la Marbella și Hamburg

• 13-5 este bilanțul lui Carreno-Busta pe hard în anul 2021

• 82% este procentajul game-urilor de serviciu câștigate de Carreno-Busta în anul 2021. Ivashka este la 79%

• 47 de duble greșeli a comis Pablo Carreno-Busta în anul 2021. Ivashka are 76, deși a jucat mai puține game-uri. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Pablo Carreno-Busta este @1.50.

TREAPTA 3 PROIECT PRIAMIDA

După cum bine știți, am început o nouă serie din proiectul PIRAMIDA, despre care am scris în ce constă și pe ce principii de bazează AICI. Săptămâna trecută am încheiat cu succes o serie a proiectului care mi-a adus un profit de peste 20.000 de Lei, iar acum am început una nouă, de la 500 de Lei. Acest pariu este Treapta 3, așa că am mizat tot câștigul acumulat după primele două trepte.

Toate pariurile sunt postate GRATUIT pe grupul meu de pariuri prin mesagerie instant sau pe pagina mea de facebook aici



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Zenit St Petersburg vs CSKA Moscova
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Pablo Carreno-Busta vs Ilya Ivashka
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro