Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

Superbet

CFR vs FCSB

Romania, Liga 1

cota2.ro

29.08.2021, ora 21.00


CFR va juca derbiul contra FCSB-ului fără Sumudică pe banca, antrenorul fiind demis dupa ”retrogradarea” in grupele Conference League, dupa infrangerea dubla cu Steaua Rosie Belgrad.


CFR are 6 victorii din 6 posibile cu Sumudica pe banca in liga 1, insa nu a fost deajuns pentru conducerea clubului, care e in cautarea aducerii din nou al lui Dan Petrescu.


La acest duel, Ovidiu Hategan va fi centralul, care tot timpul a fost agasat de gazde pentru arbitrajul din meciului CFR-ului si mai mult, CFR Cluj a făcut sezonul trecut și un memoriu către CCA, prin care cerea ca Ovidiu Hațegan să nu mai fie delegat la meciurile echipei ardelene.


In ultimul meci direct au fost aratate numai putin de 5 cartonase galbene.



MInaj vs Shaktior

Ucraina, Premier Leaguea

29.08.2021, ora 17.00


Minaj, echipa nou-promovata va primi vizita lui Shaktior, echipa obosita dupa 120 de minute contra celor de la Monaco. Acestia au reusit sa se califice in grupele Europa League dupa autogolul din prelungiri al lui Aguilar.


Echipa calificata in Europa League nu a primit niciun gol in deplasare, castigand cele 2 jocuri din deplasare, insa nu a avut pana acum o perioada aglomerata cum a fost aceasta saptamana.


Minaj are un singur meci jucat acasa in care a castigat contra celor de la Oleksandriya cu 1-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR vs FCSB
Pronostic:
Sub 7.5 cartonase galbene
Cota
1.42
MInaj vs Shaktior
Pronostic:
Minaj +2,5 handicap asiatic
Cota
1.34
Cota finala: 1.90
Profit: 0.90
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro