Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.94

BETANO


BILETUL ZILEI - COTA 2


cota2.ro

Jeonbuk Hyundai Motors - Pohang Steelers

De la ora 13:00, Jeonbuk primeste vizita celor de la Pohang, intr-un meci destul de important pentru gazde. Acestia se afla la numai putin de 7 puncte de prima pozitie, insa au doua meciuri in minus, iar cu 6 puncte acumulate ar fi in grafic pentru lupta la titlu. In 4 din ultimele 5 dueluri directe jucate pe terenul celor de la Jeonbuk, gazdele s-au impus si au si marcat cel putin doua goluri. Personal ma astept la minim doua goluri si un succes al echipei favorite.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


SC Tasmania 1900 Berlin - VfB Auerbach

In  Regionalliga Nordost din Germania avem un meci intre doua echipe cu defensive jalnice: Tasmania si Auerbach. Tasmania mai misca pe teren propriu, insa in deplasare e catastrofala. De partea cealalta, Auerbach parca nici nu se prezinta la meciurile de pe teren strain, la cat de slab joaca. Ambele echipe au o medie de 1 gol marcat pe etapa si vreo 3-4 primite. Ma astept la un festival de goluri si la ceva reusite de partea echipei gazda, care, repet, joaca binisor pe teren propriu.


Danemarca - Scoția

Ultimul meci de pe bilet e confruntarea dintre Danemarca si Scotia pentru Cupa Mondiala. Ambele echipe au fost gazde la EURO. Danemarca a jucat senzational si a ajuns pana in semifinale si a fost foarte aproape de finala, in timp ce Scotia nu a reusit sa treaca de grupe, singurul rezultat pozitiv fiind egalul de pe Wembley cu Anglia. Danemarca are 3 victorii din 3 in aceasta campanie si un golaveraj de 14-0, iar Scotia are un succes si doua rezultate de egalitate si un golaveraj de 7-3. Meciul de pe Parken va fi arbitrat de Ovidiu Hategan si am vazut ce atmosfera incendiara e pe acel stadion. Danemarca are o echipa foarte buna si ma astept la un succes al acestora, in acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jeonbuk Hyundai Motors vs Pohang Steelers
Pronostic:
Jeonbuk Hyundai Motors marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.27
SC Tasmania 1900 Berlin vs VfB Auerbach
Pronostic:
SC Tasmania 1900 Berlin marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.24
Danemarca vs Scoția
Pronostic:
Danemarca marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.23
Cota finala: 1.94
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro