Ponturi Pariuri Fotbal Islanda vs Romania

BETANO


ISLANDA - ROMANIA


cota2.ro

Romania are neaparata nevoie de victorie daca vrea sa mai spere la un baraj pentru Cupa Mondiala, pentru ca de calificare directa e greu sa vorbim cand in grupa cu noi e Germania. Islanda ne-a scos in barajul de la EURO 2020, dupa un meci in care noi nu am jucat absolut nimic. La noi e un schimb de generatii pe care il incearca Mirel Radoi, iar eu unul sunt de acord cu asta pentru ca sunt foarte multi tineri talentati si care cred ca pot aduce un mare plus nationalei. Intr-adevar, e si un risc pentru ca ai nevoie si de jucatori experimentati la acest nivel, insa mie personal imi place strategia aceasta de a intineri echipa nationala. Islanda ne se va putea baza pe "decarul" ei, Gylfi Sigurdsson, jucatorul care practic ne-a scos din drumul spre EURO, dar nici pe Einar Gunnarsson, Hordur Magnusson, Alfred Finnbogason, Ingi Ingasson si Kolbeinn Sigthorsson.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Islanda – Romania, Echipe probabilede start:

Islanda (4-1-4-1): Runarsson – Sampsted, Hermannsson, Bjarnason, Skulason – Palsson – J. Gudmundsson, Baldursson, B. Bjanarson, M. Anderson – A. Gudmundsson.

Romania (4-3-3): Nita – Cr. Manea, Nedelcearu, Chiriches, Camora – Cicaldau, R. Marin, N. Stanciu – D. Man, Alibec, Sorescu.

Islanda e o echipa inconstanta si te poti astepta la orice din partea ei. Au o echipa cu jucatori care evolueaza in foarte multe campionate, iar omogenitatea echipei si relatiile de joc sufera, insa sunt montati foarte bine de antrenor. Asa cum spuneam, Islanda are ceva probleme de lot si avand in vedere ca lipseste creierul echipei, eu cred ca avem sanse. Venim dupa 4 infrangeri consecutive si avem nevoie de un rezultat pozitiv in meciul de pe Laugardalsvöllur Stadium. O sa risc si aleg sa mizez pe Romania, la un handicap asiatic de -0.25, la o cota excelenta de 2.50.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Islanda vs Romania
Pronostic:
Romania -0.25 AH
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 10.50
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro