Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Israel

BETANO

Danemarca și Israel se întâlnesc în derby-ul grupei F din preliminariile Campionatului Mondial, marți, de la ora 21:45. 

Danemarca defilează în drumul spre Mondialul din Qatar. Nordicii au câștigat primele 5 meciuri din grupă, cu un golaveraj imaculat, 17-0. Au avut și un parcurs impresionant la Euro 2020, eliminați dramatic de Anglia, în semifinale, cu un gol controversat marcat de britanici din penalty, în prelungiri. Selecționerul Kasper Hjulmand vrea să ducă naționala la al 5-lea turneu final mondial din ultimele 7 ediții. Pentru partida cu Israel, acesta a convocat nu mai puțin de 8 oameni de gol. Printre atacanți se numără Andreas Cornelius (Trabzonspor), Yussuf Poulsen (Leipzig), Mikkel Damsgaard (Sampdoria) sau Jacob Bruun Larsen (Hoffenheim). 

cota2.ro

Israel caută a două participare din istorie la Mondiale, după cea din 1970. Actuala generație este condusă de un fotbalist remarcabil, Eran Zahavi, vârful lui PSV. Acesta a ajuns la 31 de reușite în tricoul primei reprezentative și mai are nevoie de un singur gol pentru a deveni cel mai bun marcator all-time. În afara lui Zahavi, selecționerul Willibald Ruttensteiner mai are câțiva fotbaliști interesanți, precum Shon Weissman (Valladolid), Bibras Natkho (Partizan), Manor Solomon (Sahtior) sau Munas Dabbur (Hoffenheim). În actualele preliminarii, Israel ocupă locul secund, cu 10 puncte. Este peste Scoția, Austria, Insulele Feroe și Republica Moldova. 

Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link

Danemarca a câștigat meciul tur, scor 2-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 14-14 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur dintre Israel și Danemarca 

• Danemarca a marcat în 18 din ultimele 19 meciuri jucate. Singura partidă fără gol a fost cea de tristă amintire cu Finlanda, de la Euro 2020, când Eriksen s-a prăbușit pe teren

• Israel traversează o formă incredibilă. A marcat cel puțin 4 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale (4-1 cu Moldova, 4-0 cu Feroe și 5-2 cu Austria)

• Eran Zahavi a înscris 6 goluri în actualele preliminarii. Doar sârbul Mitrovic are mai multe

• 36 de șuturi pe poartă a expediat Danemarca în actualele preliminarii. Ocupă locul 4 între toate formațiile participante, după Olanda, Belgia și Italia

• Israel este și ea în top la numărul șuturilor pe spațiul porții, 30 la număr. 

Pe BETANO, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci este 1.80. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Danemarca vs Israel
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro