Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO


BILETUL ZILEI - COTA 2


cota2.ro

Olanda - Turcia

Primele doua locuri din Grupa G, din preliminariile Cupei Mondiale, se intalnesc diseara pe "Johan Cruiff Arena" din Amsterdam. Olandezii au de luat o revansa dupa ce Turcia s-a impus in partida de pe teren propriu cu 4-2. In acel meci turcii au incasat numai putin de 5 cartonase galbene, iar la centru a fost englezul M. Oliver. Destul de interesant. Azi avem un italian la centru, D. Orsato, si tind sa cred ca turcii vor juca din nou dur. Drept urmare, cred ca vor fi ceva cartonase.


Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link


Austria - Scotia

Grupa F e dominata categoric de Danemarca care are maxim de puncte dupa 5 etape si niciun gol primit. Israel e pe pozitia secunda, iar Scotia si Austria sunt pe locurile 3 si 4. Nu stiu cat spera oaspetii din aceasta seara la un baraj, insa Austria ar trebui sa o faca la ce lot valoros are. Partida tur s-a terminat la egalitate, 2-2, insa a fost un meci cu numai putin de 30 de faulturi si un meci in care s-au aratat 7 cartonase. La centru va fi diseara bulgarul Georgi Kabakov, iar acesta acorda destul de usor cartonase, avand o medie de aproape 6 pe meci. Cred ca o sa avem interventii dure si ma astept la minim 3 in acest duel.


Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link


Franta - Finlanda

Franta conduce Grupa D, insa are doua meciuri in plus fata de locul 2, Finlanda cu care da piept diseara, iar un nou rezultat negativ (si aici ma refer la un egal sau o infrangere) nu ar pica bine deloc, mai ales ca francezii au remizat atat cu Bosnia, cat si cu Ucraina. In Noiembrie anul trecut Finlanda reusea sa invinga Franta intr-un amical, chiar pe Parc des Princes, scor 2-0, dupa un meci controlat totusi de gazde. Sa nu uitam ca acel meci s-a jucat fara spectatori. Din cate stiu lipseste Mbappe, dar chiar si asa, Franta trebuie sa castige acest duel si eu cred ca o va face. E o diferenta uriasa intre cele doua nationale, totusi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olanda vs Turcia
Pronostic:
Turcia peste 1.5 cartonase
Cota
1.29
Austria vs Scotia
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase
Cota
1.30
Franta vs Finlanda
Pronostic:
1
Cota
1.23
Cota finala: 2.06
Profit: 5.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro