Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

BETANO


BILETUL ZILEI - COTA 2


cota2.ro

Ungaria - Andorra

In Grupa I a calificarilor pentru Cupa Mondiala, Ungaria si-a cam diminuat sansele pentru locul 2, dupa infrangerea din deplasare contra Albaniei. Ungaria a jucat binisor si cu Anglia in prima repriza, insa au clacat dupa pauza. Andorra e o echipa mica, o echipa care nu are obiective si joaca pentru onoare. In partida tur din Martie, Ungaria a castigat cu 4-1. Ma astept, ca pe teren propriu, in fata unui stadion cu cateva mii de oameni, Ungaria sa marcheze de cel putin doua ori.


Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link


Irlanda de Nord - Elveția

In Grupa C de la Mondial, Elvetia e pe locul 2, la 4 puncte de liderul Italia, insa cu 2 meciuri mai putin disputate. Elvetienii au sanse la primul loc in grupa si la o calificare directa la turneul final, daca o tin din succes in succes. Meciul din Irlanda de Nord nu o sa fie usor. Noi romanii ii stim si sunt un adversar incomod, insa am incredere ca Elvetia poate marca in aceasta deplasare. E totusi semifinalista europeana si are un lot extrem de valoros.


Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link


Macedonia de Nord - România

Macedonia de Nord si România se intalnesc in etapa a sasea din Grupa J. Romania e pe locul 3 cu 9 puncte, la un singur punct de locul 2, Armenia, si la 3 puncte de liderul Germania. Macedonia de Nord are cu un punct mai putin decat Romania si are al doilea atac al grupei, dupa Germania. Partida tur s-a incheiat cu victoria Romaniei, scor 3-2, insa parca nu am convins. Hagi a iesit pozitiv si nu o sa joace, iar Radoi se confrunta si cu alte probleme de lot. Ma astept la goluri azi, din care, din pacate, cred ca unul sau doua vor fi ale macedonenilor. Va fi un meci dificil si imi e greu sa cred ca o sa castigam.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ungaria vs Andorra
Pronostic:
Ungaria marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.23
Irlanda de Nord vs Elveția
Pronostic:
Elveția marcheaza
Cota
1.22
Macedonia de Nord vs România
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro