Ponturi Pariuri Fotbal Islanda vs Germania

BETFAIR EXCHANGE

COTA 50 pe Macedonia vs România! Click AICI pentru a vedea codul!

Islanda și Germania se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 6 a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Islanda mai păstrează doar șanse teoretice la unul dintre primele două locuri din grupa J. Este penultima, cu doar 4 puncte strânse în primele 5 runde. Distanța până la locul secund este de 6 puncte. Misiunea este cu atât mai dificilă, cu cât lotul este decimat de scandaluri și accidentări. Astăzi nu vor juca inclusiv Sigthorsson, golgeterul all-time, și Sigurðsson, marea vedetă, mijlocaș la Everton. Săptămâna trecută, islandezii au pierdut clar disputa cu România, scor 0-2, apoi au obținut o remiză norocoasă cu Macedonia de Nord, scor 2-2, după ce au fost dominați timp de 75 de minute.

cota2.ro

Germania a început mai slab grupa, dar și-a turat motoarele și s-a instalat pe primul loc. Cu un nou selecționer, în persoana lui Hansi Flick, „panzerele" au demolat Armenia în urmă cu 3 zile. A fost 6-0, într-un meci în care nemții și-au creat 23 de ocazii de gol, iar armenii au avut un singur șut pe spațiul porții. Din lotul convocat pentru această acțiune nu lipsesc vedetele Gnabry, Reus, Werner sau Sane. Primii 3 au și punctat în disputa cu Armenia.

🔥550 de Lei pachet de BONUSURI de bun venit dacă te înscrii aici pe BETFAIR!

Germania a castigat fără drept de apel meciul tur contra Islandei, scor 3-0. Alte informații și statistici interesante:

·       76% a fost posesia Germaniei în meciul tur cu Islanda

·       Islanda a primit câte două goluri în fiecare din ultimele 3 partide

·       20 de ocazii de gol și-a creat Macedonia de Nord în remiza cu Islanda din urmă cu 3 zile 

·       882 de milioane de euro valorează lotul convocat de Hansi Flick pentru acest meci. Naționala Islandei este cotată la sub 28 de milioane

·       97 de ocazii de gol și-a creat Germania în actualele preliminarii. Ocupă locul 6 între toate națiunile participante

·       În comparație, Islanda a avut doar 70 de oportunități de gol.

Hansi Flick a adus un nou suflu la echipa națională, pofta de gol pe care o arătase și la Bayern. Nemții sunt pregătiți de recital în fața unei naționale aflate în degringoladă. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Germania în regim asiatic -2 este @1.96, ceea ce înseamnă că dacă Germania se impune la o diferență de fix 2 goluri, primim cota 1.00!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Islanda vs Germania
Pronostic:
Germania -2 Handicap Asiatic
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 4.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro