Ponturi Pariuri Fotbal Macedonia vs România

BETANO

COTA 50 pe Macedonia vs România! Click AICI pentru a vedea codul!


Macedonia de Nord și România se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 6 a preliminariilor Campionatului Mondial.

cota2.ro

 Macedonia de Nord traversează o formă groaznică. După Euro 2020 și-a pierdut atât selecționerul, cât și cel mai important jucător din acest secol, pe golgeterul Goran Pandev. A căzut pe locul 4 în grupa J preliminară, iar noul selecționer Blagoja Milevski acuză o criză la nivel mental. Asta după ce în urmă cu 3 zile au pierdut două puncte importante în disputa cu Islanda. Macedonenii au condus cu 2-0 până în minutul 78, dar s-au mulțumit cu o remiză. Lotul nu este însă unul de neglijat. Au doi fotbaliști peste nivelul „tricolorilor", pe Elmas, de la Napoli, cotat la 17 milioane de euro, și pe Bardhi, de la Levante, mijlocaș care valorează 15 milioane.

România a revenit cu șanse reale în calculele calificării la primul campionat mondial după cel din 1998. Elevii lui Mirel Rădoi s-au impus în disputele cu Islanda și Liechtenstein, cu același scor, 2-0, și ocupă locul 3 în grupă. Au 9 puncte, 3 sub liderul Germania și unul sub Armenia. Rădoi a primit câteva vești proaste în ultimele zile. Denis Alibec s-a accidentat, iar Dorin Rotariu și Ianis Hagi au părăsit lotul după ce au fost confirmați cu Covid-19. Selecționerul are însă și câteva atuuri. Nicolae Stanciu și-a asumat în sfârșit rolul de lider și a fost decisiv contra islandezilor, cu gol și pasă decisivă, Dennis Man a confirmat forma bună de la echipa de club, iar Florin Niță a fost din nou imperial.

Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link

Meciul tur dintre România și Macedonia de Nord a fost unul dintre cele mai bune din mandatul lui Rădoi. „Tricolorii" au câștigat cu 3-2. Alte informații și statistici interesante:

  • 18 ocazii de gol și 10 șuturi pe spațiul porții a avut România în disputa tur contra Macedoniei de Nord
  • 4 din cele 6 deplasări din mandatul lui Rădoi au fost GG
  • România este una dintre cele mai ofensive naționale din actualele preliminarii. Și-a creat 87 de ocazii de gol și a expediat 33 de șuturi pe spațiul porților adverse. Este in fața unor formații precum Belgia, Anglia sau Spania la aceste capitole 
  • 29 de cornere a obținut România în primele 5 partide din actualele preliminarii. Macedonia de Nord a beneficiat de 21
  • 5 meciuri consecutive fără victorie are reprezentativa din Macedonia de Nord. 
  • România a câștigat toate cele 5 meciuri oficiale disputate împotriva Macedoniei
  • În fiecare din cele 5 meciuri oficiale dintre Macedonia și România s-au înscris minim 3 goluri, iar în 4 dintre acestea au marcat ambele echipe. Media de goluri per meci este fix 4.00

 Pe Betano, cota pentru BetCombo-ul 2 și Peste 2.5 goluri în meci este @5.90!!!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Macedonia vs România
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
5.90
Cota finala: 5.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro