Ponturi Pariuri Fotbal Lorient vs Lille

BETANO

Lorient vs Lille

Franța, ligue 1

cota2.ro

10.09.2021, 22.00


Ligue 1 este din nou în acțiune cu un altă etapa interesanta de meciuri în acest weekend, primul meci fiind contruntarea de vineri dintre Lorient și Lille.


Lorient se află pe locul al șaptelea în clasamentul Ligii 1 în acest moment si au inregistrat o singura victorie, la fel ca Lille, campioana primei ligi din Franța sezonul trecut.


Lille a aratat foarte slab in acest inceput de sezon, mai ales in defensiva, reusind sa primeasca nu mai putin de 9 goluri in cele 4 etape. Insa, au o singura infrangere cu Nice, scor 0-4.


Lorient

Leo Petrot și Jeremy Morel sunt accidentați și nu vor putea juca în acest meci. Stephane Diarra și Loris Mouyokolo au făcut progrese cu recuperările lor medicale, dar s-ar putea să nu fie apti la timp pentru acest joc.


Lille

Renato Sanches este accidentat în acest moment și nu va putea juca împotriva lui Lorient în acest weekend. Tiago Djalo și Mehmet Zeki Celik se luptă pentru recuperare, ramanand incerti pentru acest joc.


Lorient vs Lille - ECHIPE PROBABILE


Lorient (5-3-2): Paul Nardi; Vincent Le Goff, Igor Silva, Jerome Hergault, Houboulang Mendes, Julien Laporte; Thomas Monconduit, Laurent Abergel, Fabien Lemoine; Armand Lauriente, Adrian Grbic



Lille (4-4-2): Ivo Grbic; Jeremy Pied, Jose Fonte, Sven Botman, Domagoj Bradaric; Jonathan Ikone, Benjamin Andre, Xeka, Jonathan Bamba; Burak Yilmaz, Yusuf Yazici.


Lille s-a impus clar in ultimele 2 confruntari directe cu Lorient, marcand cate 4 goluri in meci si cred ca ar fi timpul pentru campioana Frantei sa arate mai multa calitate in joc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lorient vs Lille
Pronostic:
betcombo (X2 & sub 0.5 cartonase rosii in meci)
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro