Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.46

BETANO


BILETUL ZILEI


cota2.ro

Emirates Club - Al Dhafra

Campionatul din Emirate abia a inceput, derulandu-se doua etape pana in acest moment. Gazdele au promovat in sezonul recent incheiat, in timp ce oaspetii abia au scapat de retrogradarea in liga secunda. Ceea ce m-a facut sa mizez pe urmatorul pariu e ca in editia precedenta, Al Dhafra a avut cea mai slaba defensiva din campionat 58 de goluri primite in 26 de etape, iar in partidele directe dintre cele doua echipe, Emirates Club a cam marcat de fiecare data. Ma astept ca acestia sa reuseasca sa marcheze si astazi.


FK Napredak Krusevac - FK Radnik Surdulica

Napredak are un start de sezon bun in SuperLiga Serbiei si acest lucru cred ca il pot spune si despre adversarii acestora. In regula, Napredak e cea mai slaba echipa din SuperLiga cand vine vorba de meciurile din deplasare, avand infrangeri pe linie, insa are maximum de puncte in partidele de pe teren propriu. Daca ne uitam insa unde a avut deplasari, eu unul ii inteleg. Au pierdut greu la Belgrad contra Stelei Rosii si chiar daca au marcat cate doua goluri in celelalte doua partide, au fost infranti. Radnik sta bine in deplasare fiind fara infrangere in primele 3 meciuri, insa au jucat cu adversari ceva mai modesti. Mizez pe gazde in acest duel.


Înhață 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei dacă te înscrii la Superbet prin acest link


Offenbacher Kickers - 1899 Hoffenheim II

In ligile inferioare din Germania avem un duel destul de interesant intre Offenbacher si Hoffenhein II. Gazdele nu au inceput foarte bine sezonul, in timp ce oaspetii au una dintre cele mai bune ofensive, insa si o defensiva cam nesigura. Hoffenheim nu a mai castigat in fata celor de la Kickers din 2016, si nu au reusit niciodata sa se impuna pe Bieberer Berg Stadion. Eu ma astept ca gazdele sa marcheze deoarece au o echipa ceva mai organizata si avand in vedere defensiva slaba a oaspetilor cred ca vor primi gol.


AZ Alkmaar II - Jong FC Utrecht

Ultimul meci de pe bilet se joaca pe AFAS Trainingscomplex din Wijdewormer. Echipele secunde ale celor de la Alkmaar si Utrecht se vor intalni in etapa cu numarul 5 si eu unul ma astept la multe goluri. Alkmaar are 4 din 4 in acest start de sezon, in timp ce Utrecht porneste motoarele ceva mai greu. De obicei se marcheaza enorm de multe goluri in meciurile dintre cele doua formatii si eu ma astept ca Alkmaar sa marcheze in acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Emirates Club vs Al Dhafra
Pronostic:
Emirates Club marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.27
FK Napredak Krusevac vs FK Radnik Surdulica
Pronostic:
FK Napredak Krusevac marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.28
Offenbacher Kickers vs 1899 Hoffenheim II
Pronostic:
Offenbacher Kickers marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.22
AZ Alkmaar II vs Jong FC Utrecht
Pronostic:
AZ Alkmaar II marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.24
Cota finala: 2.46
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro