Ponturi Pariuri Fotbal Club Brugge vs Oostende

BETFAIR EXCHANGE

Încasează un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE în fiecare zi la BETFAIR AICI!

Club Brugge și Oostende se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 7 din prima ligă a Belgiei.

Club Brugge a dominat fotbalul belgian în ultimii ani. A cucerit precedentele două titluri și a ajuns la un total de 17 trofee. Doar Anderlecht îi este superioară. Performanțele sunt firești dacă privim strategia aleasă de trupa lui Philippe Clement. În această vară a cheltuit nu mai puțin de 45 de milioane de euro, aducând o serie de fotbaliști tineri de mare perspectivă, de la cluburi precum Leicester, Ajax sau Nice. Lotul valorează acum puțin peste 150 de milioane de euro, net superior tututor rivalelor din campionat. Gazdele de astăzi nu au anunțat niciun indisponibil important, așa că speră să revină în fruntea clasamentului. După 6 runde, Brugge ocupă locul 3, cu 11 puncte, unul sub liderul Royal Union. În Liga Campionilor, misiunea este una imposibilă. Au picat într-o grupă cu Manchester City, PSG și RB Leipzig.

cota2.ro

Oostende este la al 9-lea sezon consecutiv pe prima scenă fotbalistică a Belgiei. Cea mai importantă performanță a fost doar un loc 4, obținut în stagiunea 2014/2015. Dacă lăudăm mutările efectuate de Club Brugge pe piața transferurilor, oaspeții de astăzi au fost mult mai timizi. Nu au depășit plafonul de 2.5 milioane de euro în privința achizițiilor. După 6 runde, Oostende este pe locul 8 în campionat. A acumulat 9 puncte, cu un golaveraj negativ, 8 goluri înscrise și 11 încasate. 

👉 AVANTAJELE BURSEI DE PARIURI SPORTIVE AICI

Club Brugge a caștigat ambele meciuri directe jucate în compania lui Oostende sezonul trecut.  A fost 2-1 pe teren propriu și 3-1 în deplasare. Alte informații și statistici relevante:

·       62% a fost posesia lui Club Brugge în ambele dispute directe din campionatul precedent 

·       Club Brugge este neînvinsă în meciurile directe jucate pe teren propriu contra lui Oostende. A câștigat 10 din 11 partide 

·       Toate meciurile jucate de Brugge pe teren propriu în acest sezon au fost GG

·       Ultimele 3 dispute directe dintre Brugge și Oostende au fost GG

·       14.33 ocazii de gol/meci și-a creat Club Brugge în actuala stagiune 

·       Campioana Belgiei conduce ierarhia șuturilor pe spațiul porții, cu 6.5 execuții cadrate în fiecare partidă 

·       Oostende are și ea o medie decentă, de 4.0 șuturi pe poartă/meci

·       Oostende are în schimb probleme evidente pe faza defensivă. Le-a permis adversarilor să șuteze pe poartă de 31 de ori.

Pe Betfair Exchange, cota pentru BetCombo-ul Club Brugge câștigă meciul și ambele formații marchează este @2.90.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Club Brugge vs Oostende
Pronostic:
1 & Ambele Marchează
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: 9.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro