Ponturi Pariuri Fotbal Granada vs Betis Sevilla

Superbet

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri!

Click AICI și IA BANII!

Granada și Betis Sevilla se întâlnesc astăzi, de la ora 23:00, în runda cu numărul 4 din LaLiga. 

Granada este într-un regres vizibil. În sezonul 2019/2020, primul de la revenirea în LaLiga, încheia pe locul 6 și participa în premieră într-o competiție europeană. Campionatul trecut a încheiat mai jos, pe poziția a 9-a, iar startul în actuala stagiune este foarte slab. Din această vară, formația este pregătită de fostul selecționer al Spaniei, Robert Moreno. Acesta a obținut un singur punct în 3 runde, cu un singur gol marcat și 5 încasate. Lotul este însă unul decent, cotat la peste 88 de milioane de euro, cu fotbaliști experimentați, precum Carlos Bacca, Victor Diaz, Santiago Arias, Maxime Gonalons sau Jorge Molina. 

cota2.ro

Betis Sevilla este una dintre cele mai spectaculoase formații din prima ligă a Spaniei. Sub comanda lui Manuel Pellegrini, andaluzii au încheiat pe locul 6 stagiunea precedentă și vor evolua în grupele Europa League, alături de Leverkusen, Celtic și Ferencvaros. Experimentatul antrenor argentinian și-a pus amprenta asupra stilului de joc, unul de posesie, orientat către ofensivă. Și lotul îi permite să practice un astfel de fotbal. Este cotat la 223 de milioane de euro. În această vară au fost realizate câteva mutări interesante. Betis l-a adus pe atacantul Willian Jose de la Real Sociedad și a obținut împrumutul lui Hector Bellerin, fundașul dreapta al lui Arsenal. După primele 3 meciuri jucate în campionat, trupa din Sevilla are doar două puncte. Etapa trecută a pierdut nemeritat disputa cu Real Madrid, una în care și-a creat 12 ocazii de gol și a trimis 6 șuturi pe spațiul porții lui Courtois. 

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri!

Click AICI și IA BANII!

Sezonul trecut, Granada și Betis și-au împărțit victoriile. Fiecare echipă s-a impus pe teren propriu, 2-0 pentru Granada și 2-1 pentru andaluzi. Alte informații și statistici interesante: 

• 28.5 ani este media de vârstă a lotului lui Betis. Granada are o medie de 28.4 ani. Doar Elche are o formație mai experimentată în acest sezon de LaLiga

• Granada a înscris în ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu împotriva lui Betis

• 14-11 a fost raportul ocaziilor de gol în ultimul meci direct, în favoarea lui Betis. Au fost expediate și 11 șuturi pe poartă în acea dispută

• 2,9 goluri/meci s-au marcat în disputele celor de la Granada, în stagiunea precedentă. Doar partidele Barcelonei au fost mai spectaculoase, cu o medie de 3,2 reușite

• câte 11 lovituri de la colțul terenului au fost în fiecare din cele două meciuri directe din sezonul trecut

• înfrunările directe de anul trecut au fost presărate și cu durități, fiind arătate în total 13 cartonașe galbene

• Betis Sevilla a obținut cel puțin două cornere în fiecare meci disputat sezonul trecut, dar și în primele runde din noua stagiune.

Pe Superbet, în secțiunea SUPERPARIURI a acestui meci, găsim următoarea combinație: peste 1,5 goluri în meci & fiecare echipă va avea peste 0,5 cornere & peste 2,5 cartonașe galbene în meci la o cotă de 1.70 iar eu o voi juca la o miză normală ca și TREAPTA 1 a unei noi serii din proiectul PIRAMIDA!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Granada vs Betis Sevilla
Pronostic:
SuperPariu, vezi mai sus
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro