Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

Superbet

Farul C vs Academica Clinceni

Romania, Liga 1

cota2.ro


Hagi cu un ochi rade, cu un altul plange. Bucuria vine de la faptul ca Farul are o aparare sigura, incasand doar 2 goluri in cele 7 etape, fiind pe primul loc in clasamentul echipelor cu cele mai bune aparări din prima liga. Supararea antrenorului vine de la faptul că echipa nu este atat de ofensiva pe cat vrea marele fotbalist sa fie. Media golurilor marcate este de 1 gol/ meci, ceea ce o statistica infioratoare pentru tehnicianul echipei din Constanța.


Academica are o perioada neagra cu 3 infrangeri si 2 egaluri si 13 goluri primite in acest inceput de sezon, iar meciul din această seara pare a fi unul foarte dificil.


Universitatea Craiova vs Sepsi

Romania, Liga 1


Cu Reghe pe banca, Craiova a obtinut o victorie importanta impotriva Rapidului, care nu avea nicio infrangere si niciun gol primit pana in acel moment. Oltenii au pierdut o singura data acasa si au obtinut 3 victorii.

Înaintea etapei a 8-a, craiovenii sunt pe 6, cu 12 puncte, în timp ce covăsnenii se situează pe un loc care acum ar duce la baraj, 13, cu doar 6 puncte. 

Oaspetii traversează o perioada dificilă cu 2 egaluri si 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri, iar obtinerea a cel putin 1 punct in Banie, ar fi un rezultat excelent pentru echipa lui Leo Grozav.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul C vs Academica Clinceni
Pronostic:
psf 1
Cota
1.42
Universitatea Craiova vs Sepsi
Pronostic:
1X (SUPERCOTA)
Cota
1.31
Cota finala: 1.86
Profit: 3.44
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro