Ponturi Pariuri Fotbal Univ.Craiova vs Sepsi

BETANO

Univ.Craiova-Sepsi

Ambele formații au început mai slab sezonul de Liga 1, doar oltenii reușind să se mai redreseze între timp. 

Înaintea etapei a 8-a, craiovenii sunt pe 7, cu 12 puncte, în timp ce covăsnenii se situează pe un loc care acum ar duce la baraj, 13, cu doar 6 puncte. 

cota2.ro

”Alb-albaștrii” din Bănie au un optimism la cote ridicate după ce în ultimele două jocuri s-au impus: 1-0, acasă, cu Gaz Metan Mediaș, respectiv 2-1 la Rapid București. Deocamdată, formația lui Laurențiu Reghecampf nu a consemnat nicio remiză în prezenta stagiune. 

Universitatea speră că va confirma că acasă se simte destul de bine, având doar un eșec în ultimele șase meciuri competitiv, un 1-2 cu Botoșani, pe 1 august. Craiovenii au condus o singură dată la pauză în acest sezon, dar au pierdut! Altfel, este de spus că Universitatea este una din singurele formații din L1 care a bifat ”Over 2,5 goluri” la final în acest sezon.

Formația lui Leo Grozavu are doar o victorie în cele nouă partide oficiale din această ediție, un 2-0 acasă, cu Academica Clinceni, în prima etapă din Liga 1. Covăsnenii vin în Bănie după două rezultate de 1-1: în deplasare la FCSB, respectiv acasă, cu FC Botoșani.

Spre deosebire de craioveni, Sepsi are un singur duel cu ”Over 2,5 goluri” în prezentul campionat. 

  • Univ.Craiova: W W L W L
  • Sepsi: D D L L L

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Univ.Craiova vs Sepsi
Pronostic:
PsF X
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro