Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Kiev vs Benfica

Superbet

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri! 

Click AICI și IA BANII!

Dinamo Kiev și Benfica Lisabona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei E din Liga Campionilor. 

Dinamo Kiev este la a doua participare consecutivă în grupele Ligii Campionilor. A obținut biletul datorită titlului cucerit sezonul trecut în Ucraina, dar a avut un ghinion teribil la tragerea la sorți. Le are adversare în grupa E pe Bayern Munchen, Barcelona și Benfica. Mircea Lucescu nu a avut parte de campania de transferuri dorită. Miliardarul Igor Surkis a scos din buzunar doar 7.88 milioane de euro. Una dintre achizițiile importante, vârful Eric Ramirez, este incert pentru disputa de astăzi. Nu e singurul om din atac aflat sub semnul întrebării. Kulach, Besedin și Kargbo au la rândul lor șanse mici să apară. 

cota2.ro

Benfica Lisabona a încheiat pe locul 3 în Portugalia sezonul trecut și a fost nevoită să dispute două tururi preliminare pentru a ajunge în grupele Ligii. Lusitanii au zburdat și au trecut de Spartak Moscova (2-0, 2-0) și de PSV (2-1, 0-0). Benfica are un start senzațional și în campionat. A câștigat primele 5 meciuri, cu un golaveraj de 13-2, și a luat deja un avans important față de rivale. Rezultatele sunt firești, dacă privim strategia din ultimele perioade de mercato. Antrenor a fost instalat Jorge Jesus, artizanul ultimelor mari performanțe din istoria clubului. S-a mizat pe fotbaliști cu nume, experimentați, precum Otamendi și Vertonghen în centrul defensivei sau Weigl și Joao Mario la mijloc. Managerul portughez are variante extraordinare și în ofensivă, acolo unde apar Taarabt, Radonjic, Valentino Lazaro, Yaremchuk sau Seferovic. 

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Dinamo Kiev și Benfica s-au întâlnit ultima dată în grupele Ligii Campionilor, sezonul 2016/2017. Portughezii se impuneau atunci cu 2-0 în deplasare și 1-0 pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante: 

• 9 meciuri a disputat Benfica în acest sezon, în toate competițiile. Nu a pierdut niciunul și a încasat doar 3 goluri

• 27,1 ani este media de vârstă a lotului celor de la Benfica. Mircea Lucescu are o echipă lipsită de experiență, cu o medie de 25,4 ani

• Lotul celor de la Benfica este cotat la peste 286 milioane de euro. 133 milioane de euro valorează lotul ucrainenilor

• Dinamo Kiev nu a încasat gol în ultimele 3 meciuri. De altfel, a primit doar două goluri în primele 7 etape 

• niciunul dintre cele 3 meciuri jucate de Dinamo Kiev pe teren propriu în ediția precedentă a Ligii Campionilor nu a fost GG

• un gol a încasat Benfica în cele 5 deplasări din acest sezon.

Pe Superbet, pariul combo șansă dublă X2 și 0-3 goluri marcate în meci are o cotă de 1.85 iar eu îl voi juca în cadrul proiectului PIRAMIDA la Treapta 2 cu tot câștigul înregistrat ieri.




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Kiev vs Benfica
Pronostic:
X2 & 0-3 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro