Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

Dinamo K. vs Benfica

UEFA Liga Campionilor, grupa E

cota2.ro


Dinamo Kiev nu a reușit să treacă peste fazele grupelor din Liga Campionilor sezonul trecut, iar de această dată încerca sa vizeze acest lucru. Își încep campania din faza grupelor acasă la giganții portughezi de la Benfica. Dinamo Kiev este neînvinsă în ultimele șapte meciuri competitive și au înscris două sau mai multe goluri în șase dintre acestea.

Înaintea acestui joc, s-au întâlnit de două ori cu Benfica in 2016, portughezii reusind sa se impuna de fiecare data, fără sa primeasca gol de la echipa gazda.


Puncte cheie:

  • Dinamo Kiev este neînvinsă în ultimele șapte meciuri;
  • Benfica este neînvinsă în ultimele nouă meciuri;
  • Dinamo Kiev a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri din Liga Campionilor;
  • Benfica are o victorie în opt meciuri din Liga Campionilor în deplasare.


Analizand prestatiile din meciurile din competitiile interne, dar si a ultimelor rezultate din Liga Campionilor, o remiza ar parea cea mai probabilă predictie.


Villarreal - Atalanta

UEFA Liga Campionilor, grupa E


Villarreal, deținătoarea Europa League, primește vizita celor de la Atalanta, marți, de la ora 22:00, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Cele două formatii nu au reusit sa castige in ultima etapa din campionat jucata inaintea acestui meci.


Ultimul meci al gazdelor s-a jucat acum 11 zile, a fost unul de pregatire, fiind un esec pe teren propriu in fata celor de la Braga.


Din cauza preliminariilor pentru Campionatul Mondial din America de Sud, ultimul meci de campionat al „Submarinului Galben”, cel cu Deportivo Alaves, a fost amânat, astfel că jucătorii grupării spaniole sunt odihniți.


De partea cealaltă, Atalanta nu mai arata forta ofensiva pe care a avut-o in sezonul trecut in campionat, dar si in UCL, reusind o singura victorie in fata lui Torino.

Totuși, în deplasările din Champions League, trupa lui Gian Piero Gasperini au cinci victorii și un eșec în ultimele șase meciuri, iar printre acestea se numără succese cu Liverpool sau Ajax.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo K. vs Benfica
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.28
Villarreal vs Atalanta
Pronostic:
2-5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 1.82
Profit: 1.64
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro