Ponturi Pariuri Fotbal Malmo FF vs Juventus

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI 🗒14.09.2021

⚽️MALMO FF-JUVENTUS

cota2.ro

⏰ORA DE START: 22:00


♻️Așteptarea a luat sfârșit. Astăzi debutează un nou sezon din grupele Uefa Champions League. Capul de afiș fiind întâlnirea dintre Fc Barcelona și Bayern Munchen. Eu m-am oprit la alt meci, unde am gasit o cotă interesantă . Începând cu ora 22:00, pe Eleda Stadion din Mamo, se întâlnesc Malmo FF și Juventus, într-un meci contând pentru Grupa F.

⚽️MALMO FF - pleacă cu ultima șansă în acestă grupă, având în vedere că din Grupa F mai fac parte Chelsea și Zenit, echipe cu un palmares mult mai interesant, cu trofee europene în vitrine. Clubul suedez este cotat la 25 de milioane de Euro. Jucătorul vedeta fiind fundașul bosniac Amel Ahmedhodzic care valorează 4 milioane de Euro. Jocul vedetă cu cei de la Juventus nu-i prinde într-o perioadă bună pe suedezi. Echipa antrenată de danezul Tomasson este fără victorie în ultimile 3 meciuri disputate, în care a obținut doar in punct , cu șansă în meciul din campionat cu Norrkoping, dupa ce acestia au ratat un penalty.Forma slabă din ultima perioadă i-a coborât până pe locul 4 în campionat, fiind depășiți de Djurgarden, Aik Stockholm și Elfsborg.


JUVENTUS - are cel mai slab start de sezon în Serie A . După 3 etape disputate are doar un punct, obținut în prima etapa cu Udinese. Apoi a urmat înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu cu nou-promovata Empoli(0-1) și în deplasarea de la Napoli, scor (1-2), dupa ce la pauza alb-negrii aveau 1-0, prin golul marcat de Morata.


♻️Cele două echipe s-au mai întâlnit de 2 ori, tot în grupele Ligii Campionilor, în 2014. Atunci Juventus s-a impus în ambele meciuri cu același scor, (2-0)


♻️Cred că meciul cu Malmo FF este un bun prilej pentru revenirea pe linia de plutire a echipei antrenate de Allegri. Ambele echipe traversează o perioadă mai slabă, dar este clar că Juventus are echipă mai bună chiar dacă ar juca cu rezervele. Bătrâna doamnă este obligată să câștige acest meci. Nu-și poate permite să piardă puncte cu echipa consideră teoretic cea mai slabă din grupă. Dacă mă aștept la o victorie a oaspeților, nu o văd doar cu 1-0.Așadar, merg la o victorie la handicap, profitând de o cota foarte bună (2,65) oferită de Superbet.


🔷️ECHIPELE PROBABILE

⚽️MALMO FF (3-4-3) : Diawara; Ahmedodzic, Nielsen, Brorsson; Larsson, Innocent, Christiansen, Rieks; Berget, Colak, Birmancevic.



⚽️JUVENTUS (4-3-3) : Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; McKennie, Locatelli, Rabiot; Chiesa, Morata, Dybala.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Malmo FF vs Juventus
Pronostic:
2(H-1.5)
Cota
2.65
Cota finala: 2.65
Profit: 16.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro