Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

Superbet

🔷️COTA 2 A ZILEI / 14.09.2021

♻️Salutare Pariori. Astăzi vă propun o cotă 2 formată din două meciuri din grupele Ligii Campionilor în care eu am mare încredere.

cota2.ro


⚽️FCBARCELONA - BAYERN MUNCHEN

♻️Cu siguranță meciul vedeta al serii va fi duelul dintre Fc Barcelona și Bayern Munchen. Se anunță un meci spectaculos, dacă ne gândim că ultima confruntare dintre cele doua protagoniste de pe Cam Nou s-a încheiat cu 10 goluri marcate, 8-2 pentru germani. Bayern Munchen pleacă favorită și în acest meci după ce echipa lui Ronald Koeman are mari probleme de lot: Aguero, Braithwaite,Dembele și Moussa sunt indisponibili. De partea cealaltă, Bayern Munchen are o singura absența pentru acest meci, mijlocașul Tolisso.

♻️În ultimul meci jucat în campionat cele două echipe s-au impus . Fc Barcelona s-a chinuit cugetare, e hopa care nu are niciun punct în acest sezon în La Liga, dar până la urmă catalanii s-au impus cu 2-1. Bayern Munchen a defilat pe terenul celor de la RB Leipzig, 4-1 , după golurile marcate de Lewandowski, Musiala, Leroy Sane și Chupo-Moting.

După părerea mea, Bayern Munchen este echipa mai în formă și nu poate pierde acest meci, dar nici nu îl văd sub 1.5 goluri marcate. Așadar, merg pe egal sau victorie pentru Bayern și cel puțin 2 goluri marcate.

ECHIPELE PROBABILE:

⚽️FC BARCELONA:(4-3-3): Ter Stegen; Roberto, Araujo, Pique, Alba; Busquets, F. de Jong, Pedri; Depay, L. de Jong, Coutinho.

⚽️BAYERN MUNCHEN (4-2-3-1): Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Gnabry; Lewandowski


⚽️OSC LILLE-WOLFSBURG

♻️Al doilea meci de pe bilet va fi duelul dintre Osc Lille și Wolfsburg, meci contând pentru Grupa G. O grupă foarte echilibrată din care mai fac parte Fc Sevilla și Salzburg.

♻️Lille s-a calificat direct în grupele Ligii Campionilor din postura de campioana a Franței , în timp ce Wolfsburg a terminat pe locul 4 sezonul trecut în Bundesliga. Noul sezon este diametral opus pentru cele două. Lille are doar o victorie in cele 5 etape disputate în Ligue 1, iar Wolfsburg este lider în Bundesliga , cu maxim de puncte după primele 4 etape. Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2014, în grupele Europa League, când Wolfsburg s-a impus în Franța cu 3-0, iar la Wolfsburg a fost 1-1.

♻️Germanii sunt favoriți în acest meci, dar totusi, Lille să nu uităm că a castigat campionatul în fața celor de la PSG, iar în noul sezon competițional Lille i-a suflat și SuperCupa echipei de pe Parc des Princes . Am ales să merg pe minim 2 goluri, la o cotă foarte bună. Eu văd acest meci de ambele marchează. Să nu uităm că Lille a primit cel putin un gol în fiecare meci in acest sezon, iar forma foarte bună a celor de la Wolfsburg mă face sa cred că va fi un meci cu goluri.


🔷️ECHIPELE PROBABILE

⚽️LILLE:(4-4-2): Grbic – Celik, Fonte, Botman, Reinildo – Ikone, Andre, Xeka, Yazici – David, Yilmaz.


⚽️WOLFSBURG:(4-2-3-1): Casteels – Baku, Lacroix, Brooks, Roussillon – Arnold, Guilavogui – Nmecha, Philipp, Steffen – Weghorst.





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fc Barcelona vs Bayern Munchen
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.52
OSC Lille vs Wolfsburg
Pronostic:
2+
Cota
1.45
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro