Ponturi Pariuri Fotbal Malmo vs Juventus

Superbet

Malmo-Juventus

Malmo - Juventus este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din prima etapă a grupelor Champions League. Fosta campioană a Italiei suferă însă în acest start de sezon, iar un eventual succes în Suedia ar fi primul al sezonului pentru gazde. 

Malmo FF nu este într-o formă extraordinară în această perioadă, campioana Suediei ajungând la trei meciuri consecutive fără victorie. A fost o vară agitată pentru scandinavi, care au ajuns în grupe după ce au trecut prin toate cele patru tururi ale calificărilor, eliminându-le pe rând pe Riga FC (1-0 acasă, 1-1 în deplasare), HJK Helsinki (2-1 acasă, 2-2 în deplasare), Rangers (2-1 acasă, 2-1 în deplasare) și Ludogorets (2-0 acasă, 1-2 în deplasare). 

cota2.ro

La Malmo, Allegri se așteaptă să conteze din nou pe sud-americanii pe care nu i-a folosit la Napoli. E vorba de Juan Cuadrado, Paulo Dybala, Danilo, Alex Sandro și Rodrigo Bentancur. De asemenea, Aaron Ramsey ar putea fi și el apt pentru întâlnirea din Suedia. Nu același lucru se poate spune despre Federico Chiesa, care are ceva probleme musculare. Totodată, brazilienii Arthur și Kaio Jorge vor lipsi și ei. 

  • Malmo: D L L W W
  • Juventus: L L D W L

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Malmo vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.95
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro