Ponturi Pariuri Fotbal Besiktas vs Borussia Dortmund

Superbet

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri! 

Click AICI și IA BANII!

Besiktas Instanbul și Borussia Dortmund se înfruntă miercuri, de la ora 19:45, în prima rundă a grupei C din Liga Campionilor. 

Besiktas a devenit campioană în Turcia după o pauză de 4 ani. Lupta cu rivala Galatasaray a fost dramatică. Cele două au încheiat la egalitate de puncte. Antrenorul Sergen Yalcin a primit întăriri în această vară, jucători cu nume importante în fotbalul european. În fruntea listei sunt Miralem Pjanic, adus de la Barcelona, și Michy Batshuayi, atacant venit de la Chelsea. Alex Teixeira și Rachid Ghezzal completează un atac extraordinar al turcilor. Cu un asemenea lot, rezultatele în Superligă nu aveau cum să fie slabe. Besiktas e prima după 4 etape, cu 10 puncte și un golaveraj imaculat, 7 goluri înscrise și niciunul încasat. 

cota2.ro

Dortmund a intrat în era antrenorului Marco Rose, un adept al fotbalului-spectacol. Acest lucru se observă și din rezultatele înregistrate în primele runde din Bundesliga. Borussia a câștigat 3 dintre cele 4 meciuri disputate, marcând 13 goluri și încasând 9. Motorul echipei este superstarul Erling Haaland. Norvegianul are cifre uluitoare, 5 goluri și 4 pase decisive. Haaland va fi pe teren miercuri, dar Rose are mari probleme de efectiv. În defensivă sunt absențe notabile. Zagadou, Morey Bauza sau Emre Can au accidentări și nu vor face deplasarea în Turcia. 

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Deși sunt două prezențe constante în cupele europene, Besiktas și Dortmund nu s-au înfruntat niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici: 

• 24 de meciuri consecutive cu gol marcat are Besiktas pe teren propriu 

• ultimele 5 meciuri disputate de Borussia Dortmund au fost GG3+

• 65 de goluri în 65 de apariții are Haaland în tricoul lui Dortmund. Norvegianul a trimis și 19 pase decisive în acest interval

• 6 goluri a înscris Haaland în precedenta ediție de Liga Campionilor, unul dintre golgeterii competiției

• 4 meciuri a jucat Dortmund împotriva formațiilor din Turcia în Liga Campionilor. Le-a câștigat pe toate, cu un golaveraj total de 13-2.

Besiktas va fi mânată în luptă de atmosfera fantastică de pe „Vodafone Park”. Turcii ar putea să profite de absențele din defensiva lui Dortmund. De cealaltă parte, este așteptat un nou recital din partea lui Haaland. Pe Superbet, cota pentru combo-ul ambele formații marchează și peste 2,5 goluri înscrise în meci (GG3+) este @1.95 iar eu îl voi juca în cadrul proiectului PIRAMIDA la Treapta 3 cu tot câștigul înregistrat ieri. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Besiktas vs Borussia Dortmund
Pronostic:
GG3+
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro