Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.38

BETANO

Inter Milano și Real Madrid își încep aventura în noua ediție din Liga Campionilor, miercuri, de la ora 22:00. 

Inter a cucerit titlul în Italia și a întrerupt hegemonia rivalei Juventus. Echipa a slăbit evident în această vară. Antrenorul Antonio Conte a părăsit formația din cauza unor neînțelegeri avute cu patronii chinezi, iar golgeterul Romelu Lukaku a fost cumpărat de Chelsea. Alte pierderi importante au fost cele ale lui Hakimi și Politano, dar și retragerea temporară a lui Christian Eriksen, din cauza problemelor la inimă avute la Euro 2020. La capitolul veniri sunt de notat cele ale lui Calhanoglu, chiar de la AC Milan, Joaquin Correa și Denzel Dumfries. Pe bancă a fost instalat Simone Inzaghi. Acesta a obținut 7 puncte în primele 3 runde din Serie A. A adus un plus la capitolul ofensiv, milanezii punctând de 9 ori în acest interval. 

cota2.ro

Și la Real Madrid a fost o vară agitată. Carlo Ancelotti a revenit la echipă, dar a pierdut liderul vestiarului, pe Sergio Ramos, plecat la PSG. Florentino Perez și-a concentrat întreaga atenție asupra transferului lui Mbappe, dar nu a reușit să îi convingă pe șeicii vicecampioanei Franței. Madrilenii par să se descurce excelent și fără el. Sunt primii în La Liga după primele 4 runde, cu 10 puncte și o ofensivă impresionantă, 13 goluri înscrise. Karim Benzema se simte mai bine ca niciodată. A marcat 5 goluri și a oferit 4 pase decisive, fiind secundat de Vinicius Jr., cu 4 reușite. Managerul italian are câțiva absenți importanți pentru deplasare din Peninsulă. Nu îi poate folosi pe Bale, Kroos, Ceballos și Jovic, toți accidentați. David Alaba, principala achiziție din vară, este incert. 

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Inter și Real Madrid au fost adversare și în grupele ediției precedente din Liga Campionilor. Spaniolii au câștigat ambele dispute, 3-2 pe teren propriu și 2-0 în deplasare. Alte informații și statistici interesante: 

• Inter a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în anul 2021. Are o serie de 10 victorii consecutive pe „Giuseppe Meazza”

• 6 rezultate de egalitate a înregistrat Real Madrid în cele 19 deplasări din sezonul precedent de LaLiga. A bifat deja una și în noua stagiune, 3-3 cu Levante

• în toate meciurile jucate de Inter sezonul acesta s-au marcat peste 2,5 goluri

• 17 ocazii de gol și-a creat Inter în singurul meci jucat acasă sub comanda antrenorului Simone Inzaghi. A fost o victorie zdrobitoare cu Genoa, scor 4-0

• 16.76 ocazii de gol/meci are Real Madrid în meciurile jucate în acest sezon, lider detașat în LaLiga. Și eficiența este una remarcabilă, 48% dintre șuturile cadrate fiind goluri. 

Pe BETANO găsim un combo interesant, AMBELE MARCHEAZĂ SAU PESTE 2.5 GOLURI în meci, la o cotă de @1.44. 

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri! 

Click AICI și IA BANII!

Club Brugge și PSG se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, în prima etapă a grupei A din Liga Campionilor. 

Club Brugge a dominat fotbalul belgian în ultimii ani. A fost încoronată campionată în precedentele două sezoane și a ajuns la un total de 17 trofee. În această vară, clubul a cheltuit nu mai puțin de 45 de milioane de euro, aducând o serie de fotbaliști tineri de mare perspectivă, de la cluburi precum Leicester, Ajax sau Nice. Lotul valorează acum puțin peste 150 de milioane de euro, net superior tututor rivalelor din campionat. Managerul Philippe Clement nu a anunțat niciun indisponibil pentru disputa de miercuri. Club Brugge s-a instalat deja în fotoliul de lider în prima ligă belgiană. După 7 etape a strâns 14 puncte, cu un golaveraj spectaculos, 15-11. 

PSG este pregătită să dea asaltul final în Liga Campionilor. A avut cea mai tare campanie de transferuri din istoria clubului, poate chiar a fotbalului, reușind să îi aducă pe Leo Messi, Sergio Ramos, Donnarumma, Wijnaldum sau Hakimi. În aceste condiții, presiunea de pe umerii lui Mauricio Pochettino este una imensă. Startul în Ligue 1 este impecabil și îl ajută, 5 victorii în primele 5 partide, cu un total de 16 goluri marcate. Antrenorul argentinian are însă mari probleme de efectiv pentru deplasarea din Belgia. Va fi nevoit să improvizeze atât în zona din fața apărării, de unde lipsesc Gueye și Verratti, dar și în defensivă. Ramos, Kurwaza, Bernat și Dagba sunt toți accidentați. 

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

Club Brugge și PSG au fost adversare și în grupele ediției 2019/2020 de Liga Campionilor. Francezii se impuneau cu 5-0 în deplasare și cu 1-0 acasă. Alte informații și statistici interesante: 

• Leo Messi a evoluat doar 25 de minute pentru PSG în acest sezon. Este anunțat titular cu Brugge și poate sparge gheața în tricoul noii formații

• 32 de ocazii de gol și-a creat Club Brugge în meciul din week-end, câștigat 3-0 cu Oostende

• 3 goluri/meci a fost media în meciurile lui Club Brugge din grupele precedentei ediții de Liga Campionilor

• PSG a înscris cel puțin 2 goluri în fiecare deplasare din noul sezon

• Mbappe are deja 4 goluri și 2 pase decisive în cele 5 meciuri din Ligue 1 

• PSG are o eficiență înspăimânătoare în acest sezon. 60% dintre șuturile expediate pe spațiul porții au fost transformate în gol. 

Club Brugge este o formație care nu refuză jocul. Tinerețea lotului îi trage spre atac, dar acest lucru va fi cu siguranță pedepsit de atacul stelar al vicecampioanei Franței. Messi, Neymar și Mbappe pot apărea în premieră împreună pe gazon. Pe BETANO, combo-ul victorie PSG și peste 2,5 goluri are o cotă de @1.65. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Real Madrid
Pronostic:
Ambele Marchează SAU Peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Club Brugge vs PSG
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 2.38
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro