Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Eintracht Frankfurt și Fenerbahce Istanbul se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei D din Europa League. 

Eintracht a ratat la mustață prezența în grupele Ligii Campionilor, clasându-se pe locul 5 la finalul sezonului trecut de Bundesliga, cu doar un punct sub Wolfsburg. În această vară au avut loc două mutări care au afectat serios echipa. Antrenorul Adi Hutter a plecat la Monchengladbach, iar golgeterul Andre Silva a fost cumpărat de o altă rivală, RB Leipzig. Fără ei, startul de sezon este îngrozitor. Eintracht a fost eliminată din Cupa Germaniei de Mannheim, echipă din liga a 3-a, iar în campionat are doar 3 puncte în primele 4 runde, fără să cunoască gustul victoriei. 

cota2.ro

Fenerbahce vine cu un moral excelent în Germania. A câștigat 5 din cele 6 meciuri jucate în actuala stagiune. Împarte prima poziție în Superliga turcă, cu 10 puncte, la egalitate cu Besiktas și Trabzonspor. Mutările din vară par să dea roade. Antrenor a fost instalat portughezul Vitor Pereira, iar vedetelor Mesut Ozil, Dimitros Pelkas sau Enner Valencia li s-au alăturat alte nume importante, precum Mergim Bersiha sau Steven Caulker. 

Eintracht și Fenerbahce s-au întâlnit o singură dată într-un meci oficial, în grupele Cupei UEFA din 2006. A fost atunci o remiză, scor 2-2. Alte informații interesante: 

• Fenerbahce nu a pierdut niciun meci jucat în deplasare în anul 2021

• fotbaliștii lui Eintracht sunt lipsiți de inspirație în acest start de sezon. Doar 0,05% dintre ocazii au fost transformate în gol, penultima formație din Bundesliga din punct de vedere al eficienței

• la precedenta aventură în grupele Europa League, în sezonul 2019/2020, Eintracht nu a obținut nicio victorie la mai mult de un gol, deși a avut două adversare la îndemână, Standard Liege și Vitoria Guimares.

Pe Superbet, cota pentru un handicap H2(-1,5) este @1.50. Asta înseamnă că Fenerbahce trebuie să nu piardă meciul la mai mult de un gol ca să bifăm pronosticul

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri! 

Click AICI și IA BANII!

PSV Eindhoven și Real Sociedad se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei B din Europa League. 

PSV s-a transformat într-o adevărată mașinărie de fotbal în mandatul lui Roger Schmidt. A făcut senzație în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde a zdrobit-o pe Galatasaray (5-1, 2-1), apoi a trecut fără probleme și de Midtjylland (3-0, 1-0). A fost oprită însă în play-off de Benfica. Trupa din Eindhoven merge ceas în Eredivisie. Pare capabilă să o detroneze în sfârșit pe Ajax. După 4 runde este lider, cu punctaj maxim și un golaveraj impresionant, 14 goluri înscrise și 3 încasate. În ofensiva olandezilor găsim un mixt interesant. Experimentatul atacant Eran Zahavi are în spate doi tineri de mare perspectivă, pe Noni Madueke și pe Cody Gakpo, dar și pe campionul mondial Mario Gotze. PSV are ceva probleme la nivel de lot, în zona din fața apărării. Sangare și Propper au șanse mici să joace. 

Real Sociedad a încheiat pe locul 5 sezonul trecut din LaLiga, departe de pozițiile care asigurau prezența în Liga Campionilor. Antrenorul Imanol Alguacil a fost confirmat în funcție, iar lotul a rămas aproape neschimbat. Cea mai importantă plecare a fost a vârfului William Jose, înlocuit de Alexander Sorloth. La capitolul veniri mai pot fi consemnate cele ale fundașului stâmga Diego Rico și a portarului Mathew Ryan. După eșecul suferit contra Barcelonei în prima rundă, bascii și-au revenit și au câștigat următoarele 3 partide din campionat. Sunt pe locul 4 după 4 runde. Imano Alguacil are însă probleme de efectiv. Illarramendi, Mondreal, Rico, Carlos Fernandez și Ander Barrenetxea, toți oameni de bază, nu au făcut deplasarea în Olanda. 

PSV și Real Sociedad nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații înaintea disputei de astăzi: 

• PSV a marcat 17 goluri în cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• Real Sociedad a înscris câte două goluri în ambele deplasări stagionale

• 17.5 ocazii de gol/meci și-a creat PSV în acest sezon de Eredivisie. Are și cea mai bună medie a șuturi pe spațiul porții, 7.75/partidă

• Nici Sociedad nu stă rău, cu o medie de 11.5 ocazii de gol/meci în LaLiga.

Pe Superbet, cota pentru combo-ul ambele formații marchează SAU peste 2,5 goluri în meci (GGsau3+) este @1.45. 

Biletul format din cele două selecții se califică la criteriile necesare pentru Treapta 4 din cele 7 ale proiectului PIRAMIDA

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Eintracht Frankfurt vs Fenerbahce
Pronostic:
Fener +1.5 Handicap Asiatic
Cota
1.50
PSV Eindhoven vs Real Sociedad
Pronostic:
GG SAU 3+
Cota
1.45
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro