Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.94

Superbet

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Dragilor, de data asta sunt în criză de timp, așa că voi fi scurt și la obiect cu argumentarea selecțiilor pentru care am optat pe pariul care reprezintă Treapta 5 din proiectul PIRAMIDA.

7 etape s-au disputat în actualul sezon de Bundesliga 2 din Austria, iar în meciurile lui Horn și Kapfenberg s-au marcat, în medie fix 3 goluri. Interesant este că în toate cele 7 partide disputate de Horn s-a bifat GG-ul, iar dacă aruncăm o privire pe întâlnirile directe, vom observa că în ultimele 8 consecutive s-a bifat opțiunea GG sau 3+.

cota2.ro

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri! 

Click AICI și IA BANII!

În cel de-al doilea meci am mizat pe 1X & 2+ goluri la partida dintre Sassuolo și Torino, o întâlnire care ne-a obișnuit cu spectacol și goluri din belșug! Ultimele 9 directe au produs minim 2 goluri, iar Torino nu a mai reușit să câștige pe Mapei Stadium în ultimele 7 vizite consecutive.

De altfel, din februarie încoace, doar Juventus a reușit să plece cu toate punctele de aici, în sezonul trecut. Torino nu a reușit să câștige în ultimele 5 deplasări de serie A, în timp ce în ultimele 3 vizite la Sassuolo a încasat de fiecare dată minim 2 boabe!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Horn vs Kapfenberg
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Sassuolo vs Torino
Pronostic:
1X & 2+ goluri
Cota
1.47
Cota finala: 1.94
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro