Ponturi Pariuri Fotbal Genoa vs Fiorentina

Superbet

Genoa și Fiorentina se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 4 din Serie A. 

Genoa vine după al 6-lea sezon consecutiv în care se clasează în a doua jumătate a ierarhiei din Serie A. Dacă de obicei găseam în lot cel puțin un nume interesant, fotbaliști promițători, de viitor, acum antrenorul Davide Ballardini trebuie să se descurce cu un lot modest, cotat la sub 100 de milioane de euro și cu o medie ridicată de vârstă, 27.5 ani. În ciuda experienței, rezultatele din startul stagiunii trădează mari vulnerabilități în defensivă. Genoa a pierdut două din cele 3 meciuri jucate în campionat, încasând în total 8 goluri. Felipe Caicedo, poate cea mai importantă achiziție a verii, atacant adus de la Lazio, este incert. 

cota2.ro

La Fiorentina se coace un proiect interesant în jurul atacantului sârb Dusan Vlahovic, unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai ultimei perioade de mercato. Formația antrenată de Vincenzo Italiano s-a mișcat excelent pe piața transferurilor. L-a achiziționat definitiv pe Nicolas Gonzalez, vedeta lui Stuttgart, și a obținut împrumuturile lui Lucas Toreira, de la Arsenal, și Alvaro Odriozola, de la Real Madrid. Oaspeții de astăzi vin după două victorii consecutive, cu același scor, 2-1. Au învins-o pe teren propriu pe Torino și au reușit surpriza în deplasarea cu Atalanta. 

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Ambele partide directe disputate sezonul trecut s-au încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Lotul Fiorentinei este de 2.5 ori mai valoros decât cel al adversarilor de astăzi

• doar 22 de puncte a obținut Genoa pe teren propriu în sezonul precedent. Golaverajul a fost unul negativ, 29 de goluri înscrise și 30 încasate

• Dusan Vlahovic are 5 goluri în 4 apariții la Fiorentina în acest sezon. Sârbul vine după o altă stagiune impresionantă, cu 21 de reușite în Serie A

• Genoa a permis adversarelor să șuteze de 18 ori pe spațiul porții în primele 3 runde. Doar Salernitana și Hellas Verona stau mai rău.

Pe Superbet, cota pentru Draw No Bet Fiorentina (DNB) este 1.60 și o voi folosi pentru Treapta 1 a proiectului PIRAMIDA.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Genoa vs Fiorentina
Pronostic:
Fiorentina DNB
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro