Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

Fulham și Reading se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 8 din Championship, al doilea eșalon al fotbalului englez. 

Fulham este marea favorită la promovarea în Premier League. Nu doar că și-a păstrat aproape toate vedetele, dar a reușit și câteva mutări interesante. A plătit 14 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Harry Wilson, de la Liverpool, și 8 milioane pentru achiziția vârfului Rodrigo Muniz, de la Flamengo. Golgeter este în continuare sârbul Aleksandar Mitrovic, cu un start excelent, 6 goluri și 2 pase decisive. Impresionante au fost și evoluțiile puștiului Fabio Carvalho. Din vară, formația este pregătită de portughezul Marco Silva, ultima dată la Everton. După 7 runde, Fulham conduce clasamentul din Championship. A strâns 16 puncte, unul peste urmăritoarele West Brom, Bournemouth și Coventry. 

cota2.ro

Reading a luptat cu șanse reale pentru play-off până într-un punct al sezonului trecut, dar acum are un start modest. A acumulat doar 7 puncte în primele 7 runde și are cea mai slabă apărare din campionat. Antrenorul Veljko Paunovic are câțiva indisponibili de marcă pentru deplasarea de astăzi, inclusiv pe cel mai bine cotat jucător din lot, portughezul Lucas Joao. La Reading evoluează în continuare și atacantul român George Pușcaș. Deși a bifat 8 evoluții stagionale, acesta încă nu a marcat vreun gol. 

Cele mai recente înfruntări directe între Fulham și Reading au avut loc în sezonul 2019/2020 din Championship, unul în care londonezii aveau să promoveze. Fulham se impunea cu 4-1 în deplasare și pierdea 1-2 pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante: 

• 148 de milioane de euro valorează lotul lui Fulham. Este de departe cel mai bine cotat din Championship. Reading valorează doar 44 de milioane 

• se întâlnesc echipele cu cea mai bună defensivă (Fulham, 5 goluri încasate) și cea mai proastă apărare (Raeding, 17 goluri încasate)

• Fulham are cel mai bun atac din Championship, 17 goluri înscrise în 7 partide

• 16.14 ocazii de gol/meci și-a creat Fulham în acest sezon. Reading are doar 10.29 oportunități/partidă

• Fulham conduce detașat ierarhia șuturilor pe spațiul porții, cu aproape 7 execuții cadrate în fiecare partidă. Reading are dor 3.29 șuturi pe poartă/meci.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Fulham este @1.32.

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

FC Viktoria Plzen primește vizita lui Ceske Budejovice astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Cehia. 

Viktoria Plzen, campioană de 5 ori în ultimul deceniu, speră să întrerupă hegemonia celor de la Slavia Praga. Startul de sezon este dătător de speranțe. Plzen este prima, cu 18 puncte acumulate în 7 partide. Are un avans de două lungimi față de granzii din capitala Cehiei. Din luna mai a acestui an, echipa este antrenată de Michal Bilek, fost selecționer al Cehiei sau al Kazahstanului. Lotul este al treilea ca valoare din competiție, cotat la 22 de milioane. Are însă cea mai ridicată medie de vârstă 27.7 ani, una ideală pentru performanță. Viktoria a ratat dramatic prezența în grupele UEFA Conference League. A câștigat turul play-off-ului cu CSKA Sofia, scor 2-0, a pierdut returul cu 1-3, apoi a încasat un gol decisiv în minutul 119 al disputei din Bulgaria. 

Ceske Budejovice este un club modest din Cehia, obișnuit să alterneze prezențele în prima ligă cu cele din al doilea eșalon. Cea mai bună clasare din istorie este locul 6, obținut ultima dată în sezonul 1996/1997. A revenit pe prima scenă în urmă cu două sezoane, iar anul trecut a încheiat pe locul 13. Antrenorul David Horejs are la dispoziție un lot modest, evaluat pe transfermarkt la 7.65 milioane de euro. În vară, Ceske Budejovice nu a plătit niciun euro pe transferuri. S-a mulțumit cu jucători împrumutați, cei mai mulți de la Slavia Praga. 

Sezonul tercut, Plzen a obținut 4 puncte din disputele cu Ceske Budejovice. A fost 2-1 pe teren propriu și 0-0 în deplasare. Alte informații și statistici interesante: 

• Plzen a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri directe jucate împotriva lui Ceske Budejovice

• ultimul eșec suferit de Plzen pe teren propriu contra lui Ceske Budejovice datează din 2004

• Plzen a câștigat toate cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• Plzen a înscris cel puțin 2 goluri în fiecare meci jucat acasă în actuala stagiune

• doar 4 victorii a avut Ceske Budejovice în deplasare, sezonul trecut.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Plzen este @1.38. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fulham vs Reading
Pronostic:
1
Cota
1.32
Viktoria Plzen vs C. Budejovice
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 1.82
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro