Ponturi Pariuri Fotbal Valerenga vs Molde

BETANO

Valerenga și Molde se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în cel mai tare meci al etapei cu numărul 19 din prima ligă norvegiană. 

Valerenga Oslo este în căutarea gloriei de odinioară. Are în palmares 5 titluri de campioană în Norvegia, ultimul în 2005, și este o formația bine cunoscută fotbalului din România. De-a lungul anilor le-a înfruntat în cupele europene pe Rapid, Dinamo și FCSB. Antrenorul Dag-Eilev Fagermo are la dispoziție un lot de jumătatea clasamentului, cotat la 7.45 milioane de euro. Rezultatele sunt în conformitate cu potențialul. După 18 runde, Valerenga ocupă locul 8 în Eliteserien, cu 26 de puncte și un golaveraj pozitiv, 30 de goluri înscrise și 26 primite. 

cota2.ro

Molde are un palmares asemănător cu al rivalei de astăzi, 4 tiluri în Norvegia. Trofeele au venit însă mai recent, ultimul în 2019. Sezonul trecut a încheiat pe locul secund, departe însă de campioana Bodo/Glimt. Eliminată din cupele europene de Trabzonspor, în turul 3 al preliminariilor Conference League, Molde se poate concentra pe campionat. Este lider după 18 etape. Are 36 de puncte, unul peste rivalele Bodo/Glimt și Kristiansund. Oaspeții de astăzi au un fotbalist într-o formă senzațională. Ohi Omoijuanfo este golgeterul competiției, cu 20 de goluri înscrise în 17 apariții.

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Meciul din turul campionatului a fost un adevărat recital. Valerenga s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Molde. Alte informații și statistici interesante: 

• în ultimele 6 dispute directe dintre Valerenga și Molde au înscris ambele formații (GG)

• în toate cele 6 meciuri amintite s-au marcat cel puțin 3 goluri

• toate cele 9 meciuri disputate de Valerenga pe teren propriu în acest campionat au fost GG

• Molde a primit gol în fiecare din ultimele 8 deplasări

• Molde are de departe cel mai bun atac din Eliteserien, 45 de goluri înscrise în 18 meciuri

• 3.7 goluri este media în meciurile lui Molde din actuala stagiune. Și partidele celor de la Valerenga au o medie excelentă, 3.1 reușite.

Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează ȘI peste 2.5 goluri înscrise în meci este @1.65.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Valerenga vs Molde
Pronostic:
ambele marchează ȘI peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro