Ponturi Pariuri Fotbal Nizhny Novgorod vs Arsenal Tula

BETANO

FC Nizhny Novgorod și Arsenal Tula se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Rusia. 

FC Nizhny Novgorod era un oraș obișnuit cu performanțele în baschetul rus. În 2015 a apărut însă și clubul de fotbal, în actuala lui formă, iar progresul a fost unul extrem de rapid. Sezonul trecut a încheiat pe locul 3 în liga secundă, dar a profitat de faptul că FC Orenburg nu a primit licența, așa că a promovat în premieră în primul eșalon. Echipa este pregătită de Aleksandr Kerzhakov, în vârstă de doar 38 de ani, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ruși ai ultimelor decenii. Cu cel mai slab cotat lot din campionat, doar 16 milioane de euro, acesta reușește lucruri interesante. Trupa din Nizhny Novgorod este pe locul 7 după primele 7 runde, cu 11 puncte strânse. 

cota2.ro

Arsenal Tula este un club cu o istorie mai bogată, una de 75 de ani, dar lipsită de perfomanțe notabile. Evoluează în prima ligă a Rusiei din sezonul 2016/2017. Anul trecut s-a salvat dramatic de la retrogradare. A încheiat prima deasupra liniei, cu un punct peste Volvograd. Rivala directă a primit un gol la ultima fază a partidei din ultima etapă, remiza cu Rubin Kazan. Fără acea reușită, Tula ar fi căzut. Acum, startul slab de stagiune a dus la înlocuirea antrenorului. La începutul lunii septembrie a fost insalat muntenegreanul Miodrag Bozovic, om cu mare experiență, trecut pe la Steaua Roșie, Lokomotiv Moscova, Rostov sau Dinamo Moscova. Arsenal este penultima în acest moment, cu 5 puncte obținute în 7 partide.

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Nizhny Novgorod și Arsenal Tula nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici:

• ultimele 6 meciuri jucate de Nizhny Novgorod au fost GG

• ultimele 5 meciuri în care a fost implicată Arsenal Tula au fost GG

• partidele celor de la Arsenal Tula au cea mai ridicată medie de goluri din prima ligă rusă, 3.4 reușite/partidă. În cazul lui Nizhny Novgorod, medie este de 2.4 goluri

• Nizhny Novgorod este cea mai eficientă formație din Rusia. 44% dintre șuturile expediate pe spațiul porții au fost transformate în goluri

• și Arsenal Tula este în top la acest aspect, cu un procentaj de 29% al șuturilor transformate în goluri

• Arsenal Tula este cea mai naivă fomrția din campionat. Adversarele au șutat de 43 de ori pe spațiul porții ei. 

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri marcate în meci este @1.80.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nizhny Novgorod vs Arsenal Tula
Pronostic:
ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro