Ponturi Pariuri Fotbal Steaua București vs CS Comunal Șelimbăr

BETANO

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

CSA Steaua București și CS Comunal 1559 Șelimbăr se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 7 a ligii secunde. 

CSA Steaua a pierdut runda trecută primul meci al sezonului, 1-2, pe terenul unei alte nou promovate, Unirea Dej. „Militarii” au avut jocul sub control până în minutul 30, când căpitanul Valentin Bărbulescu a văzut cartonașul roșu pentru un fault în postură de ultim apărător. Trupa lui Daniel Oprița a ratat deja un obiectiv, Cupa României, așa că nu își mai permite pași greșiți în campionat, acolo unde a căzut până pe locul 5, cu 13 puncte. Lotul este unul echilibrat, cu soluții decente și pe banca de rezerve. Până în acest punct al stagiunii s-au evidențiat experimentații Bogdan Chipirliu (4 goluri), Vasile Buhăescu (3) și Florin Răsdan (3). 

cota2.ro

CS Comunal Șelimbăr este la prima participare din istorie în Liga 2. În vară a pierdut antrenorul care obținuse promovarea și l-a instalat pe Eugen Beza. Relațiile bune pe care aceasta le-a păstrat la Hermannstadt au dus și la cea mai importantă mutare, împrumutul lui Alexandru Vodă. În lot mai apar câteva nume interesante, de fotbaliști aflați în a doua parte a carierei, precum Alexandru Curtean, Alexandru Ciocâlteu sau vetereanul Cosmin Vâtcă în poartă. După 6 runde, Șelimbăr a strâns 9 puncte și este pe locul 12. 

• Steaua încă nu a pierdut vreun meci oficial pe noua arenă din Ghencea

• 8-2 este golaverajul Stelei pe teren propriu în acest sezon

• Șelimbăr încă nu a obținut vreun punct în deplasare. Mai mult, nici nu a marcat vreun gol pe teren străin

• 1.66 milioane de euro valorează lotul celor de la CSA Steaua. Jucătorii lui CS Comunal Șelimbăr sunt cotați la 1.29 milioane

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la CSA Steaua este @1.55.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Steaua București vs CS Comunal Șelimbăr
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro