Ponturi Pariuri Fotbal Ural Ekaterinburg vs Lokomotiv Moscova

BETANO

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


FC Ural Ekaterinburg și Lokomotiv Moscova se întâlnesc de la ora 16:30, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Rusia. 

cota2.ro

Ural este la al 10-lea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului din Rusia. Vedeta lotului cotat la 19 milioane de euro este mijlocașul român Eric Bicfalvi. Acesta vine după un sezon în care a marcat 8 goluri, oferind și 3 pase decisive. Startul în noul campionat este însă unul dezastruos. Formația din Ekaterinburg este ultima în clasament, cu doar două puncte obținute în primele 7 runde. Distanța până la locurile care asigură salvarea este deja una importantă, de 6 lungimi. 

Lokomotiv Moscova, câștigătoarea Cupei Rusiei sezonul trecut, pare capabilă să atace titlul anul acesta. Ar fi al 4-lea din istorie. Campania de transferuri din vară a fost una impresionantă. S-au cheltuit peste 30 de milioane de euro, fiind întărită în special apărarea. Printre alții, au sosit fundașul central Tin Jedvaj, de la Leverkusen, și închizătorii Maradishvili și Alexis Beka Beka. Până în acest punct, rezultatele au fost bune. Lokomotiv este neînvinsă după primele 7 runde, are 15 puncte, și poate urca pe primul loc în clasament cu o victorie astăzi. Formația din capitala Rusiei a avut un start reușit și în grupa de Europa League, o remiză 1-1 cu Marseille, într-un meci în care a jucat 30 de minute cu un om în minus. 

• Lokomotiv Moscova a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe cu Ural

• Lokomotiv a primit un singur gol în ultimele 5 dispute contra lui Ural

• doar 2 goluri a înscris Ural în primele 7 meciuri din acest sezon. În comparație, Lokomotiv a punctat de 12 ori. Doar Zenit are un atac mai bun

• Lokomotiv este cea mai eficientă formație din prima ligă a Rusiei. 14% dintre ocazii și 37% dintre șuturile pe spațiul porții au fost transformate în goluri

• Ural este ultima la toate aspectele ofensive. Are o medie de doar 8.14 ocazii de gol/meci și doar 2.29 șuturi poartă/partidă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Lokomotiv Moscova este @1.80. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ural Ekaterinburg vs Lokomotiv Moscova
Pronostic:
2
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro