Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

CFR Cluj și Universitatea Craiova se înfruntă în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1, astăzi, de la ora 21:00. 

Campioana CFR Cluj nu traversează cel mai bun moment. Schimbarea lui Marius Șumudică și revenirea lui Dan Petrescu a bulversat pe toată lumea. Au avut loc schimbări importante la nivel de lot, au revenit jucători precum Emmanuel Culio, iar stilul de joc s-a schimbat din nou. „Bursucul” a pierdut primele două meciuri ale mandatului, cu Botoșani în Liga 1 și cu Jablonec în Conference League, așa că astăzi va face totul pentru un rezultat pozitiv. „Feroviarii” au însă probleme mari de lot. Principalii doi atacanți, Denis Alibec și Billel Omrani sunt accidentați, așa că se vor baza doar pe bătăiosul Debeljuh. CFR este lider în prima ligă cu 21 de puncte, dar avansul nu este deloc unul liniștitor.

cota2.ro

Jucătorii Universității Craiova par să fi înțeles în sfârșit cerințele lui Laurențiu Reghecampf, iar jocul arată din ce în ce mai bine. Au obținut 7 puncte în ultimele 3 runde, dar încă sunt în afara play-off-ului, pe locul 9. Oltenii au însă vești bune. Vedetele Koljic și Andrei Ivan s-au refăcut în sfârșit, iar lotul este aproape complet. Meciul mai are o miză specială, vine la o zi după ce antrenorul a împlinit 46 de ani. Un plus de agresivitate este așteptat din partea jucătorilor, pentru a-i oferi un cadou. Cel puțin asta s-a observat la nivel declarativ. 

• Cel mai recent meci direct jucat pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” a fost câștigat de Universitatea Craiova, scor 2-1. Au fost arătate atunci 6 cartonașe galbene

• 5 cartonașe galbene au primit jucătorii Universității în precedenta deplasare din Liga 1, victoria 2-1 cu Rapid

• un cartonaș roșu și unul galben au primit jucătorii lui CFR în meciul de joi, din Conference League, pierdut cu Jablonec

• Marcel Bîrsan, arbitrul meciului CFR - Craiova, are o medie incredibilă de cartonașe în acest sezon. În ultimele 3 dispute arbitrate a arătat de fiecare dată peste 7 avertismente.

Pe Betano, cota pentru peste 4.5 cartonașe galbene este @1.39. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Silkeborg și Aarhus se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 9 a primei ligi din Danemarca. 

Silkeborg este o formație cu peste 100 de ani de existență, dar cu un singur titlu, cucerit în sezonul 1993/1994. Ultimul deceniu a reprezentat un drum continuu între primele două ligi. A revenit pe prima scenă în acest an, iar startul este unul bun. A strâns 11 puncte în primele 6 runde și ocupă locul 6. Antrenorul Kent Nielsen a stors maximum dintr-un lot modest, cotat la 8.25 milioane de euro, cu o medie de vârstă de doar 23.4 ani. 

Aarhus este un club de mare tradiție al Danemarcei, cu 5 titluri de campioană și alte 20 de clasări pe podium. Deține recordul în Cupă, pe care a câștigat-o de 9 ori. Sezonul trecut a încheiat pe locul 4 și a obținut biletul pentru preliminariile Conference League. S-a făcut însă de râs și a fost eliminată încă din primul tur, de modesta Larne, din Irlanda de Nord. A fost 1-1 acasă și 1-2 în deplasare. Și startul din campionat este unul sub așteptări și sub potențialul lotului. Aarhus este penultima, cu doar 6 puncte obținute în 8 runde. 

• ultimele 6 meciuri directe dintre Silkeborg și Aarhus au fost GG

• în utimele 6 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• 13.25 ocazii de gol/meci și-a creat Silkeborg în acest sezon. Nici Aarhus nu stă rău, cu o medie de 12.75 oportunități/partidă

• în medie, Silkeborg a expediat 4.87 șuturi pe spațiul porții în partidele din acest sezon

• 3 goluri/meci a fost media în disputele lui Aarhus din stagiunea precedentă.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.45.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Universitatea craiova
Pronostic:
peste 4.5 cartonașe
Cota
1.39
Silkeborg vs Aarhus
Pronostic:
ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro