Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETANO

Fiorentina și Inter Milano se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o etapă intermediară din Serie A, cea cu numărul 5. 

Fiorentina are în sfârșit față de cupele europene. După 3 sezoane dificile, cu clasări în a doua jumătate a clasamentului, clubul pare să fi găsit un echilibru între bancă și lot. În vară a fost instalat antrenor Vincenzo Italiano, iar pe piața transferurilor au fost făcute mutări importante. S-au plătit 23.5 milioane de euro pentru Nicolas Gonzalez, extrema argentiniană de la Stuttgart, recordul de transfer din întreagă istorie a clubului. Au mai fost aduși sub formă de împrumut Lucas Torreira, de la Arsenal, și Alvaro Odriozola, de la Real Madrid. Vedeta a rămas în continuare sârbul Dusan Vlahovic, atacant curtat de marile forțe europene. Acesta are deja 3 goluri în actuala stagiune. Fiorentina a câștigat ultimele 3 partide din Serie A și ocupă locul 5, cu 9 puncte, la egalitate cu AS Roma, formația aflată pe ultima poziție de Liga Campionilor.

cota2.ro

La campioana Inter a fost o vară zbucimată. Antrenorul Antonio Conte nu s-a înțeles cu șefii chinezi și a părăsit formația. Locul i-a fost luat de Simone Inzaghi. Nu a fost singura plecare importantă. Golgeterul Romelu Lukaku a fost cumpărat de Chelsea, iar golul lăsat în ofensivă a fost umplut de Edin Dzeko. Nerazzurri au prestat un fotbal ofensiv în prima parte a sezonului, stil cu care Inzaghi ne obișnuise și la Lazio. Au strâns 10 puncte în primele 4 runde, cu cel mai bun atac, 15 goluri înscrise. 

Sezonul trecut Fiorentina și Inter s-au întâlnit de 3 ori. Milanezii s-au impus în campionat cu 4-3 și 2-0, iar în Cupa Italiei au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturi, după un 1-1 în timpul regulamentar. Alte informații și statistici interesante: 

• toate cele 4 meciuri jucate de Fiorentina în acest sezon de Serie A au fost GG

• Fiorentina a disputat în total 5 partide oficiale în actuala stagiune, inclusiv una în Cupa Italiei. În toate s-au marcat cel puțin 3 goluri

• media de goluri în partidele lui Inter din acest sezon este una incredibilă, 4.8 reușite/partidă

• câte 3 goluri au înscris Edin Dzeko și Lautaro Martinez în acest sezon

• 7.5 șuturi/poartă este media lui Inter în meciurile din acest sezon, de departe cea mai bună din Serie A.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

USL Dunkerque și Toulouse FC se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 9 din Ligue 2, al doilea eșalon fotbalistic al Franței. 

Dunkerque este un club înființat în urmă cu mai bine de un secol, dar care nu a evoluat niciodată în prima ligă a fotbalului francez. În urmă cu două sezoane a promovat în Ligue 2, iar anul trecut s-a salvat in-extremis de la retrogradare. A încheiat cu 41 de puncte, la egalitate cu Niort, ocupanta locului de baraj. Fără investiții importante în perioada de mercato, era firesc ca lucrurile să meargă la fel de rău. După primele 8 runde, Dunkerque a strâns doar 3 puncte și împarte ultima poziție cu Nancy. Pentru disputa de astăzi, nu fac parte din lot 2 dintre cei mai bine cotați jucători, Mohamed Oudah și Billy Ketkeophomphone.

Și Toulouse tot la al doilea sezon consecutiv este în Ligue 2, doar că sensul a fost diferit. Clubul a retrogradat din prima ligă pentru prima dată în acest secol. Stagiunea precedentă a ratat dramatic promovarea, din cauza remizelor din ultimele două runde. A încheiat astfel la doar două puncte în spatele lui Clermont. Lotul se prezintă în continuare foarte bine. Cu banii obținuți din Aminte Adli, Janis Antiste și Kelvin Amian au fost făcute investiții importante. Vârful Ado Onaiwu, adus de la Yokohama Marinos, s-a adaptat excelent și a înscris deja 5 goluri. Un start impresionant de sezon are și mijlocașul olandez Branco van den Boomen, cu 6 pase decisive. Din această vară, echipa este pregătită de Philippe Montanier, antrenor cu CV impresionant. Printre altele, le-a pregătit pe Real Sociedad, Rennes, Nottingham, Lens sau Standard Liege. Toulouse este prima în Ligue 2 după primele 8 runde, neînvinsă, cu un total de 20 de puncte. 

• 23.3 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Toulouse. Dunkerque este cotată la doar 9.8 milioane, a doua cea mai slabă formație din Ligue 2

• 18-6 este golaverajul lui Toulouse în acest sezon. Are de departe cel mai bun atac din Ligue 2

• Dunkerque a marcat doar 5 goluri în actuala stagiune, încasând 12

• 12.75 ocazii de gol/meci și-a creat Toulouse în acest sezon. Dunkerque are o medie de doar 9.7 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Toulouse sau un rezultat de egalitate (X2) este @1.19. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fiorentina vs Inter Milano
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Dunkerque vs Toulouse
Pronostic:
X2
Cota
1.19
Cota finala: 1.69
Profit: 6.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro