Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

BETANO

Ternana și Parma se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 5 din Serie B. 

Ternana este o nou-promovată în Serie B. A revenit în al doilea eșalon după 3 sezoane, iar contactul este unul dur. Antrenată de Cristiano Lucarelli, fost fotbalist important din istoria recentă a Parmei, formația gazdă de astăzi a obținut un singur punct în primele 4 runde și ocupă locul 17. Lotul este unul modest, cotat la puțin peste 15 milioane de euro, și cu o medie ridicată de vârstă, aproape 27 de ani. 

cota2.ro

Parma este în continuare favorită la promovarea în Serie A, în ciuda startului ezitant de sezon. Asta pentru că antrenorul Enzo Maresca are la dispoziție un lot net superior în comparație cu toate rivalele, valorând 79 de milioane de euro. „Cruciații” au 7 puncte în primele 4 runde și ocupă momentan locul 11. Cu o victorie astăzi ar urca până pe 4. De la Parma lipsește Dennis Man. Internaționalul român nu a făcut deplasarea. Presa din Peninsulă susține că a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Absența nu ar trebui să se simtă. Valentin Mihăilă este în mare formă. A marcat două goluri în actuala stagiune, deși a evoluat doar 156 de minute. Vârful Roberto Inglese a arătat la rândul lui o poftă bună de joc, iar veteranul Gianlui Buffon a fost providențial în multe momente. 

Precedentele meciuri directe dintre Ternana și Parma au avut loc în sezonul 2017/2018 din Serie B. Parma obținea atunci 4 puncte, o remiză 1-1 în deplasare și o victorie cu 2-0 pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante: 

• 8-4 este golaverajul Parmei în acest sezon de Serie B;

• Ternana a înscris doar 4 goluri și a încasat 10;

• Ternana a pierdut ambele meciuri disputate pe teren propriu: 0-2 cu Brescia și 1-4 cu Pisa;

• Parma a făcut spectacol în precedenta deplasare, victorie cu 4-0 pe terenul lui Pordenone;

• Parma este cea mai eficientă formație din Serie B. 21% dintre ocazii au fost transformate în goluri.

Pe Betano, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria Parmei (X2) este 1.50.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

AC Milan și Venezia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 5 din Serie A. 

AC Milan are obiective importante în acest sezon. Vrea să câștige titlul după o pauză de 11 de ani, iar evoluțiile de până acum sunt dătătoare de speranțe. Nu doar jocul „diavolilor”, ci și slăbiciunile arătate de contracandidate. Trupa lui Stefano Pioli a obținut 10 puncte în primele 4 runde, remiza venind chiar pe terenul lui Juventus, runda trecută, scor 1-1. Lotul este unul excelent construit, cu dubluri pe fiecare post. Dovada cea mai bună este aceea că absențele lui Ibrahimovic și Giroud nu s-au simțit. În atacul lui Milan și-a făcut treaba croatul Rebic, marcator și pe terenul „Bătrânei Doamne”, secundat de Diaz și Leao. 

Venezia este o nou-promovată pregătită de Paolo Zanetti. Are al doilea cel mai modest lot din Serie A, cotat la doar 66 de milioane de euro. Un sfert din această sumă o reprezintă Etham Ampadu, fundașul împrumutat de la Chelsea. Oaspeții de astăzi au la rândul lor absențe importante. Islandezul Arnur Sigurdsson și Rigeciano Haps, doi oameni aduși în vară, sunt accidentați. La fel și portarul Luca Lezzerini. Venezia are doar 3 puncte după primele 4 runde și ocupă locul 16, la egalitate perfectă cu Empoli. 

Ultimele înfruntări directe datează de la precedenta aventură în Serie A a celor de la Venezia, în sezonul 2001/2002. Milan câștiga atunci cu 4-1 în deplasare și remiza 1-1 acasă. Alte informații și stastistici interesante: 

• 6-1 este golaverajul lui Milan pe teren propriu în acest sezon. A câștigat ambele partide jucate pe San Siro, 4-1 cu Cagliari și 2-0 cu Lazio;

• 15.25 ocazii de gol/meci și-a creat Milan în actualul sezon de Serie A;

• Venezia este în coada ierarhiei ocaziilor de gol, cu doar 10.75 oportunități/partidă;

• Venezia a încasat 8 goluri în primele 4 etape. A marcat doar 3;

• 25 de cornere au obținut adversarele Veneziei în precedentele 3 meciuri de Serie A, dovadă că se trece foarte ușor peste mijlocul trupei lui Zanetti.

Pe Betano, cota pentru victoria lui AC Milan este @1.27. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ternana vs Parma
Pronostic:
X2
Cota
1.50
AC Milan vs Venezia
Pronostic:
1
Cota
1.27
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro