Ponturi Pariuri Fotbal Cadiz vs Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Cadiz și FC Barcelona se întâlnesc în etapa cu numărul 6 din LaLiga, astăzi, de la ora 23:00. 

Cadiz este la al doilea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului din Spania. Anul trecut a încheiat pe locul 12, fără mari emoții în privința retrogradării. Și-a păstrat antrenorul, pe Alvaro Cervera, pe bancă din anul 2016. Acesta este adeptul unui fotbalist deschis, ofensiv, în limita posibilităților pe care i le oferă lotul, unul cotat la puțin sub 50 de milioane de euro. Soluțiile în atac sunt numeroase, mulți fotbaliști experimentați. Printre ei se numără Alvaro Negredo și Florin Andone. Internaționalul român a fost împrumutat în această vară de la Brighton. 

cota2.ro

Barcelona trece printr-o fază de reconstrucție. Problema cea mai mare este că nu se știe cu ce antrenor va fi făcută. Ronald Koeman nu mai are sprijinul fanilor, iar Joan Laporta caută deja înlocuitor. Olandezul poate fi însă înțeles. În vară a pierdut cei mai importanți doi jucători din lot, pe Leo Messi și Antoine Griezmann. Dacă în atac găsim totuși nume importante, Memphis Depay fiind noul lider, în defensivă lucrurile stau teribil. Runda trecută, la remiza 1-1 cu Granada, catalanii au etalat o linie de fund cu media de vârstă de doar 20 de ani. După 4 meciuri, Barcelona a acumulat doar 8 puncte și ocupă locul 8 în LaLiga. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Sezonul trecut, Cadiz a obținut 4 puncte din disputele cu Barcelona. A fost 2-1 pe teren propriu și 1-1 pe Camp Nou. Alte informații și statistici interesante:

• 3,3 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele Barcelonei din acest sezon. Și Cadiz are o medie bună, 2.8 reușite/partidă

• Cadiz a primit gol în toate meciurile din acest sezon. 4 dintre cele 5 dispute au fost GG

• și Barcelona a încasat gol în toate cele 5 meciuri oficiale

• toate partidele disputate de catalani în LaLiga au fost GG

• 11.5 ocazii de gol/meci și-a creat Barcelona în acest sezon

• Cadiz este cea mai eficientă formație din LaLiga. 44% dintre șuturile pe poartă au fost transformate în goluri. 

Pe Befair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 1.87. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Cadiz vs Barcelona
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro