Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

Superbet

1.Sampdoria-Napoli

Singura echipă cu punctaj maxim după primele 4 etape din Serie A, Napoli, încearcă să-și continue startul perfect de sezon la Genova, contra Sampdoriei,astazi, de la ora 19:30. 

Napoli are o singură înfrângere în ultimele 20 de dueluri cu Doria, în campionat. Bilanțul e completat de 16 victorii și 3 remize. 

cota2.ro

Cele mai recente 5 întâlniri dintre cele două formații au fost câștigate de napoletani, care au marcat de fiecare dată cel puțin două goluri.

Gazdele nu au câștigat acasă în primele două partide stagionale. Eșecul din runda inaugurală, 0-1 cu Milan, a fost urmat de remiza contra campioanei Inter (2-2).

  • Sampdoria: W D D L W
  • Napoli: W D W L W

Și Napoli vine după o victorie clară și spectaculoasă în deplasare. Luni seară, elevii lui Luciano Spalletti au închis etapa a 4-a cu un 4-0 pe terenul lui Udinese, rezultat care i-a lăsat singuri pe primul loc al clasamentului. Ultima oară s-a întâmplat asta în 2018. 

2.Anderlecht-Gent

Anderlect caută a treia victorie la rând în campionat, cu care speră să se apropie de liderul Brugge, în timp ce Gent este aproape de retrogradare, pierzând de fiecare dată în ultimele două etape. În duelurile directe, ultimele patru partide s-au terminat la egalitate și au avut sub 2.5 goluri.

  • Anderlecht: W W L L D
  • Gent: L W L W W

Ma gandesc ca vom avea din nou parte de o remiza si as miza pe aceasta varianta.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sampdoria vs Napoli
Pronostic:
X2
Cota
1.26
Anderlecht vs Gent
Pronostic:
1X
Cota
1.32
Cota finala: 1.66
Profit: 6.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro