Ponturi Pariuri Fotbal Altay Izmir vs Besiktas

BETFAIR SPORTSBOOK

Altay Izmir și Besiktas Istanbul se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 7 din Superliga turcă. 

Altay este o nou-promovată în prima ligă din Turcia, dar o formație cu tradiție veche. Înființată în urmă cu mai bine de 100 de ani, are în palmares 3 clasări pe podium, ultima în 1977. A cucerit și două Cupe. Din primăvara acestui an, echipa este antrenată de experimentatul Mustafa Denizli, în vârstă de 71 de ani. Pentru a face față nivelului primei ligi, au fost transferați mai mulți fotbaliști, în special în ofensivă. Vârful Ahmed Yasser Rayan s-a integrat rapid, are deja două reușite stagionale. Și „decarul” Cesar Pinares, pentru care s-au plătit 1,5 milioane de euro lui Gremio, are două pase decisive și un gol. Pentru disputa de astăzi lipsește un om de bază, închizătorul Khaly Thiam, suspendat. Altay este revelația sezonului după primele 6 etape. Ocupă locul 5 în Superligă, cu 12 puncte.

cota2.ro

Campioana en-titre Besiktas conduce clasamentul în acest moment, cu 14 puncte, la egalitate cu Trabzonspor. Vine însă după un meci care a lăsat urme. A remizat în urmă cu 3 zile împotriva lui Adana Demirspor, 3-3, o partidă în care MVP a fost adversarul Mario Balotteli, autor al unui gol superb și pasator decisiv la reușita care a stabilit scorul final. Fundașul stânga Valentin Rosier a fost eliminat și va lipsi astăzi. Nu e singura problemă pe care o are antrenorul Sergen Yalcin. Nu se poate baza nici pe închizătorii Uysal și Topal sau pe fundașii centrali Vida și Welinton. Așadar, sunt probleme mari în compartimentul defensiv. Formația din capitala Turciei nu își permite noi accidentări. Marți are meci în Liga Campionilor, contra lui Ajax. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Altay și Besiktas nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de 18 ani. În sezonul 2002/2003 din prima ligă, actuala campioană câștiga ambele dispute. Alte informații și statistici interesante: 

• 13 goluri a înscris Besiktas în primele 6 partide ale acestui sezon. Are cel mai bun atac din Turcia, la egalitate cu Trabzonspor și Hatayspor;

• Altay le urmează îndeaproape, cu 12 goluri;

• ultimele 3 meciuri jucate de Altay au fost GG;

• în 5 din cele 6 partide disputate de Altay în actuala stagiune s-au marcat peste 2.5 goluri;

• precedentele 3 meciuri disputate de Besiktas au fost GG;

• Altay și Besiktas sunt formațiile din Superligă cu cea mai ridicată medie de ocazii de gol/meci. Ambele și-au creat câte 15.33 oportunități în fiecare partidă;

• cele două sunt în top și la alt capitol ofensiv, cel al șuturilor pe spațiul porții. Besiktas are 6.33/meci, iar Altay 5.33.

Pe Betfair Sportsbook , cota pentru pariul combinat ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în meci este @2.07. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Altay Izmir vs Besiktas
Pronostic:
ambele marchează & peste 2.5 goluri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 7.49
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro