Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Voluntari

Superbet

Rapid-Voluntari

Giuleștenii au început să piarda puncte în ultimele etape, după excelentul start de sezon. ”Alb-vișiniii” speră să-și regăsească ritmul în campionat, ei fiind încă situați pe un loc bun, 3, cu 17 puncte. 

Astazi, de la ora 20:00, Rapidul primește vizita unei trupe care a consemnat victorii pe linie în ultima perioadă. Voluntari a ajuns în preajma zonei ”play-off”, cu 15 puncte. Este primul meci în Liga 1 între cele două cluburi. 

cota2.ro

Rapidiștii au consemnat numai scoruri strânse în cele cinci dispute de pe teren propriu din acest campionat. De asemenea, ”alb-vișiniii” nu au marcat mai mult de un gol în niciuna din partidele pe teren proriu ale acestui sezon de Liga 1. Ultimele trei partide de campionat au fost singurele cu ”Over 2,5 goluri” consemnate în dreptul rapidiștilor. 

Voluntariul are trei victorii la rând în campionat, iar în Cupă s-au impus și ei marți, 4-1 la Șomuz Fălticeni. În ultima rundă de Liga 1, ilfovenii au trecut lejer cu 4-0, acasă, de Mioveni. Astfel, trupa lui Liviu Ciobotariu are patru meciuri oficiale la rând care au avut ”Over 2,5 goluri” la final. De-altfel, voluntarenii sunt formația cu cele mai multe jocuri de Liga 1 în acest sezon cu ”+3 goluri”, nu mai puțin de șase.

  • Rapid: W L D D L
  • Voluntari: W W W W W



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Voluntari
Pronostic:
1X&II1+
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro