Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Aston Villa

BETANO

Manchester United și Aston Villa se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 6 din Premier League.

Manchester United își concentrează toată energia în campionat sezonul acesta. Fanii visează la primul titlu după o pauză de 9 ani, iar revenirea lui Cristiano Ronaldo le dă mari speranțe. Portughezul a marcat în fiecare dintre cele 3 apariții, în disputa cu Newcastle chiar o dublă. „Diavolii roșii” împart prima poziție în Premier League cu Chelsea și Liverpool, toate cu câte 13 puncte. Managerul Ole Gunnar Solskjaer are aproape întreg lotul la dispoziție. Doar Rashford este accidentat, iar Cavani incert. Manchester a avut meci și în urmă cu 3 zile, pierdut cu West Ham în Cupa Ligii, scor 0-1. Oamenii de bază au fost însă menajați. 

cota2.ro

La Aston Villa a fost o vară tumultoasă pe piața transferurilor. Și-au cedat vedeta la Manchester City, pe Jack Grealish, dar din banii obținuți au adus 3 jucători extrem de interesanți în ofensivă, pe atacantul Danny Ings și pe extremele Emiliano Buendia și Leon Bailey. Toți au reușit să marcheze în actuala stagiune. Ings are două goluri și două pase decisive. Villa a strâns 7 puncte în primele 5 runde și ocupă locul 10. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Manchester United a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut. A fost 2-1 pe „Old Trafford” și 3-1 în deplasare. Alte informații și statistici relevante: 

• 9-2 este golaverajul lui Manchester United pe teren propriu, în acest sezon de Premier League

• ambele meciuri directe jucate pe „Old Trafford” de la revenirea lui Aston Villa în Premier League au fost GG3+

• 6 goluri a încasat Aston Villa în cele două deplasări din acest 

• United are o medie uluitoare de 19.8 ocazii de gol/meci în acest sezon. Villa nu stă nici ea rău, 11.8 oportunități în fiecare partidă

• 37 de lovituri de la colțul terenului a avut Manchester United în acest sezon. Doar Liverpool și City o depășesc la acest aspect

• Manchester United dă atât unul dintre golgeterii Premier League, Bruno Fernandes (4 goluri), cât și cel mai bun pasator, Paul Pogba (7 assist-uri).

Solskjaer are postul în pericol la Manchester United. Tot mai mulți fani îl contestă, mai ales după eșecul surprinzător din Liga Campionilor, de pe terenul lui Brugge. În aceste condiții, doar o victorie cu un fotbal ofensiv ar liniști pentru moment apele. Pe Betano, cota pentru peste 2.5 goluri înscrise în meci este @1.65.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester United vs Aston Villa
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro