Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

PUBLICWIN

Deportivo Alaves - Atletico Madrid, din runda cu numărul 7 de LaLiga, se joacă astăzi, de la ora 15:00. 

Deportivo Alaves s-a salvat in-extremis de la retrogradare în ultimele două sezoane, ambele terminate pe locul 16. De altfel, de la revenirea în LaLiga, în 2016, Alaves a încheiat o singură dată în prima jumătate a clasamentului. Antrenorul Javier Calleja are la dispoziție un lot cotat la doar 66 de milioane de euro, iar startul de sezon este în conformitate cu valoarea jucătorilor. Deportivo este ultima în Spania, fără punct și cu un singur gol marcat în 5 meciuri. Gazdele au și probleme de efectiv. Fundașul central Florian Lejeune, închizătorul Pere Pons și extrema Edgard Mendez sunt accidentați. 

cota2.ro

Atletico Madrid pare să ducă o luptă în doi pentru apărarea titlului, împotriva lui Real. Trupa lui Simeone este neînvinsă în primele 6 runde, interval în care a acumulat 14 puncte. Doar rivala din oraș are mai multe. Managerul argentinian are doar doi indisponibili pentru partida de astăzi, pe Joao Felix, suspendat, și pe Lemar, cu probleme musculare. Lotul, cotat la 755 de milioane de euro, oferă soluții numeroase. Angel Correa și Luis Suarez sunt golgeterii din acest moment, ambii cu câte 3 reușite. „El Pistolero” a ieșit la rampă runda trecută, când a marcat o dublă contra lui Getafe, în minutele 78 și 90. 

Atletico Madrid a câștigat ambele meciuri directe jucate contra lui Alaves sezonul trecut, 2-1 în deplasare și 1-0 pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante:

• Atletico Madrid nu a pierdut niciun meci cu Deportivo Alaves, de la revenirea adversarilor în LaLiga 

• Atletico a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri directe cu Alaves

• Atletico nu a mai pierdut un meci oficial din luna aprilie a acestui an

• 3 victorii cu același scor are Atletico în deplasările din acest sezon, 2-1 cu Celta, Espanyol și Getafe

• Atletico are cea mai solidă defensivă din Spania. Adversarele au șutat doar de 9 ori pe poarta lui Oblak în primele 6 runde. În comparație, rivalele lui Alaves au trimis 18 șuturi pe poartă

• Atletico e în top și din punct de vedere ofensiv, cu 13.83 ocazii de gol create/meci. Doar Real și Betis stau mai bine.

Pe Betano, cota pentru pariul Atletico Madrid câștigă ORICARE dintre reprize este @1.37. 

Doar azi primești 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei pe PublicWin + 100% Bonus la realimentare până la 1000 de Lei cu rulaj X1! În total 3000 de Lei din partea casei! CLICK AICI pentru înregistrare!

AFC Bournemouth și Luton Town sunt adversare astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 9 din Championship.

Bournemouth este una dintre marile favorite la promovarea în Premier League. Are un lot cotat la 113 milioane de euro, cu o mulțime de fotbaliști interesanți. „Cireșele” și-au adus și un antrenor care a mai îndeplinit o astfel de misiune, pe Scott Parker. În urmă cu două sezoane, o ducea pe Fulham în prima ligă. Bournemouth are un start foarte bun de sezon, fără eșec în primele 8 runde. Cu o victorie astăzi ar urca pe primul loc în Championship, cu 21 de puncte, peste West Brom și Coventry. Parker are la dispoziție toți jucătorii, cu excepția lui Lewis Cook și Junior Stanislas. Golgeterul Dominic Solanke, aflat într-o formă bună, deja cu 5 reușite stagionale, este apt. 

Luton Town este la al treilea sezon consecutiv în Championship. În primul s-a salvat in-extremis de la retrogradare, iar în al doilea a terminat la jumătatea clasamentului, cu un golaveraj negativ, -11. Lotul este unul modest, cotat la doar 18.85 milioane de euro, fără vreun nume important. După 8 runde, Luton ocupă locul 12, cu 10 puncte. Are o serie de 4 remize consecutive, ultimele 3 dintre ele cu gol marcat. 

Sezonul trecut, Luton a reușit să o încurce pe Bournemouth și să obțină 4 puncte din meciurile directe. Acum, situația este diferită:

• 3 victorii consecutive are Bournemouth în Championship

• Bournemouth nu a pierdut niciun meci jucat pe teren propriu în acest sezon

• Bournemouth este cea mai eficientă formație din Championship. 16% dintre ocazii au fost transformate în goluri

• Bournemouth și Luton s-au mai înfruntat într-un meci în anul 2020, în Cupa Angliei. „Cireșele” s-au impus cu 4-0

• 7 jucători incerți a anunțat Nathan Jones, antrenorul lui Luton, pentru meciul de astăzi

• 57.1% este posesia lui Bournemouth în meciurile din acest sezon. Luton are o posesie medie de 42.9%.

Pe Betano, pariul Bournemouth câștigă ORICARE dintre reprize are o cotă de @1.39.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Alaves vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atl. Madrid câștigă minim o repriză
Cota
1.37
Bournemouth vs Luton Town
Pronostic:
Bournemouth câștigă minim o repriză
Cota
1.39
Cota finala: 1.90
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro