Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.74

BETANO

Inter Milano - Atalanta Bergamo, derby-ul rundei cu numărul 6 din Serie A, se joacă astăzi, de la ora 19:00. 

Campioana en-titre Inter a intrat într-o nouă eră, cea a lui Simone Inzaghi, un antrenor ofensiv, diferit de Antonio Conte. Acest lucru se vede și în rezultatele din prima parte a sezonului. Trupa din Milano a oferit cel mai atractiv fotbal din Italia, cu 18 goluri înscrise în primele 5 runde. Inzaghi are câțiva indisponibili pentru meciul de astăzi, pe Vidal, Correa sau Sensi, dar nimic de speriat. Principalii marcatori, Edin Dzeko (4 goluri) și Lautaro Martinez (3 goluri) sunt apți și pregătiți pentru o nouă reprezentație. 

cota2.ro

Atalanta, cea mai spectaculoasă formație a ultimelor două sezoane din Italia, a început cu frâna de mână trasă, dar și-a revenit în ultima săptămână. A câștigat meciurile cu Salernitana și cu Sassuolo și a urcat până pe locul 5, cu 10 puncte. Gian Piero Gasperini și-a păstrat lotul aproape intact față de precedenta stagiune. Cele mai importante întăriri au venit în defensivă, portarul Juan Musso și fundașii Cristian Romero, Merih Demiral și Davide Zappacosta. Pentru disputa de astăzi, singura absență importantă este cea a columbianului Luis Muriel. 

• 4.6 goluri/meci este medie în disputele lui Inter din acest sezon, de departe cea mai ridicată din Serie A

• 10 goluri a înscris Inter în precedentele două meciuri jucate pe teren propriu: 4-0 cu Genoa și 6-1 cu Bologna

• Atalanta a câștigat ambele deplasări stagionale

• 15.2 ocazii de gol/meci și-a creat Inter în partidele din acest sezon. Atalanta are o medie de 13.00 oportunități/meci

• Inter este prima în clasamentul șuturilor pe spațiul porții, cu o medie de 7.00 execuții/meci

• Atalanta și Inter au fost echipele cu cele mai bune ofensive în sezonul trecut de Serie A. Formația lui Gasperini a înscris 90 de goluri, iar campioana din Milano a marcat 89. 

Pe Betano, cota pentru pariul ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.44. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

FC Sevilla și Espanyol Barcelona se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 7 din LaLiga

Sevilla a încheiat pe locuri de Liga Campionilor precedentele două ediții din LaLiga, de fiecare dată cu același golaveraj, +20. Julen Lopetegui pregătește un lot cotat la 429 de milioane de euro, întărit serios în această vară. Cea mai reușită mutare pare cea a lui Erik Lamela. Argentinianul împrumutat de la Tottenham a înscris deja 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. Andaluzii sunt pe locul 4 în acest moment, cu 11 puncte. O eventuală victorie astăzi i-ar duce până pe poziția secundă. 

Espanyol a revenit în LaLiga după un sezon petrecut în eșalonul secund. Artizanul promovării a fost antrenorul Vicente Moreno, în funcție și în acest moment. Catalanii n-au început tocmai bine noua stagiune. Ocupă locul 13, cu doar 6 puncte strânse în 6 partide. Ofensiva, una care a produs doar 4 goluri, este marea slăbiciune. Asta deși în vară au fost făcute două mutări în acel compartiment. Au fost aduși Loren Moron, sub formă de împrumut de la Betis Sevilla, și Landry Dimata, de la Anderlecht. Cei doi încă nu s-au adaptat. 

• Sevilla a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe contra lui Espanyol

• Sevilla are cea mai bună apărare din LaLiga, doar două goluri încasate

• Sevilla a câștigat ambele meciuri disputate pe „Ramon Sanchez Pizjuan” în acest sezon: 3-0 cu Vallecano și 3-1 cu Valencia

• Sevilla n-a mai pierdut un meci jucat pe teren propriu contra lui Espanyol din anul 2011

• 63.8% este posesia celor de la Sevilla în acest sezon, a doua cea mai ridicată din LaLiga, după cea a Barcelonei. Espanyol are o posesie medie de 46%

• 13.8 ocazii de gol/meci și-a creat Sevilla în disputele de până acum. Espanyol are o medie de 10 oportunități de gol/partidă.

Pe Betano, cota pentru „Niciun pariu pe egal Sevilla” (Draw No Bet) este @1.21.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Atalanta
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.44
FC Sevilla vs Espanyol
Pronostic:
Sevilla DNB
Cota
1.21
Cota finala: 1.74
Profit: 7.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro